Poka¿ wyniki od 1 do 5 z 5

W±tek: Nawiew na przedni± szybê, nie dzia³a?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38 740
    Sk±d
    Kraków

Nawiew na przedni± szybê, nie dzia³a?

Witam!
    Jestem lekko zmieszany, po takich mrozach jakie s± moja przednia szyba jest oblodzona od ¶rodka :D I tylko przednia, ok odpalam, wrzucam nawiew auto siê nagrzewa i gitara.
    Normalni grzeje z g³ówych nawiewów, w nogi i boczne szyby.
    Naciskam ten przycisk nad ogrzewaniem tylej szyby i wszystkie nawiewy siê zamykaj± ale na przedni± szybê nic nie leci, wiaraki pracuj± poniewa¿ ja s³yszê ale efektu ¿adnego nie ma. Oczywi¶cie próbowa³em ró¿nych kombinacji z klim±, bez, ró¿ne temperatury i nic.

Co zrobiæ? Pasuje mi jednak by ta jedna szyba by³a odmro¿ona przed jazd± :)

Pzd.

Kiedy koñczy siê kultura? Wraz z ostatnim poci±giem do Krakowa :)

Re: Nawiew na przedni± szybê, nie dzia³a?

Cytat Zamieszczone przez Angus MacGyver
    Witam!
    Naciskam ten przycisk nad ogrzewaniem tylej szyby i wszystkie nawiewy siê zamykaj±
    Jakto nad ogrzewaniem tylnej szyby? A nie masz przycisku do grznia przedniej szyby obok przycisku do grzania tylnej?
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38 740
    Sk±d
    Kraków
    nie, ja mam 4 przyciski:

ten od przedniej szyby / cyrkulacja powietrza
    tylna szyba / w³±czane klimy

na ¶rodku panela:

zrobiæ foto?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    brak
    Sk±d
    Wroc³aw
    ja proponuje zobaczyæ czy masz odetkane otwory od wlotów powietrza do ¶rdoka kabiny czy nie s± np w ¶niegu, dalej poziom p³ynu ch³odniczego i czy uk³ad nie jest zapowietrzony, powiem tak to troche dziwne poniewa¿ ja równie¿ tego przycisku nie mam a powietrzenie leci takie jak byæ powinno :) daj znaæ co i jak.
    e32 v8 manual

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E38 740
    Sk±d
    Kraków
    Zrobi³em fotki:
    Oto mój panel, te 4 przyciski na ¶rodku. Lewy górny to przerzucenie powietrza na przedni± szybê? Poniewa¿ doszed³em jeszcze do wniosku ¿e robiê za debila i naciskam nie to co trzeba :D

A tutaj engine, wloty powierza otwarte s± jak zamknê maskê, wszystko ok. Dola³em troche p³ynu do ch³odnicy bo by³o ma³o ale dalej nie dzia³a mi na szyba jak trzeba.

Czy widzicie tutaj co¶ jeszcze co mogê zrobiæ? Nie jestem mechanikiem tylko informatykiem tak nawiasem :D ale zdolnym :D:D:D

czyli lipa :) nic siê nie dowiem :) ok pytanie z innej paczki. Co za czujnik wychodzi z filtra powietrza? :) a którego nie mam :) tz czujnika nie mam tylko zatkan± dziurê korkiem :D

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •