Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: zderzak przedni e38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Kamiloo_ Zobacz posta
    Elvis ja chciałem mieć or od diesla szukałem nawet kratki samej . ludzie ładują od benzyny i normalne halogeny długie i też jeżdzą . Można tez od benzyny zderzak i kratke od diesla ale nie było

Nie zrozumiałeś , powtarzam zderzak jest taki sam do diesla i do benzyny tylko jest inna kratka i halogeny, które się wymienia. Ten sam nr części jest , sam zakładałem do mojej jak kupiłem z benzyny z oryginalną dokładką alpiny.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kamiloo_
    BMW
    e38
    wiem o co chodziło na zlość nie było kratki do diesla ..... myślałem też o takim rozwiązaniu zeby ładować skorupe od benzyny i kratke od diesla

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Kamiloo_ Zobacz posta
    wiem o co chodziło na zlość nie było kratki do diesla ..... myślałem też o takim rozwiązaniu zeby ładować skorupe od benzyny i kratke od diesla
    Nie ma czegoś takiego jak skorupa od benzyny , jest po prostu skorupa od e38 ,a dodatki od benzyny lub diesla i wszystko pasuje jak należy. Ważne ,że sobie poradziłeś.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Ja dalej podtrzymuje swoje zdanie.Z zamiennikami jest bardzo roznie, a zderzaki, blotniki itd w 99% nie pasują.Jesli ktos porządnie pospawa oryginalny zderzak to nie ma prawa pękać, a na pewno nie w miejscu spawania.Sam mam spawany i jest to mocne połączenie.