Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: witam

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar adrian007
    BMW
    e32

zdjęcia nie wyszły zbyt dobrze robione w pełnym słońcu prześwietlone.. ale zawsze coś tam widać.
    Jakieś dwa tygodnie temu odebrałem Bawarke z kliniki od Radka został wymieniony przepływomierz, plus filtr powietrza Krzysiek miałeś racje co do sterownika pochodził z e38. Opisany przeze mnie wcześnbiej problem z biegiem wstecznym ustąpił wraz z wymianą przepływomierza. Natomiast banalny problem czyli niesprawny licznik okazał się znaczącą upierdliwoscią.. poprzedni licznik przestał dzialac, kupilem nowy niby te same numery licznika, ale po wymnianie piszczal i swiecilo sie wszystko w nim.. Elektromechanik rozwiązał ten problem kupiłem drugi niesprawny licznik! teraz jest ok. Ale padło też sterowanie centralnym zamkiem z pilota łapał tylko z okolicy 10 cm od odbiornika.. wymieniony sterownik wraz z pilotem. Kolejny problem to sterowanie klimatyzacja z lewej str dziala z prawej nie.. panel klimy do wymiany na ten moment, nie sprawny. ale sprawa w toku do rozwiązania w najblizszym terminie.. fotele jak widac na zdjeciach nie są złe ale mogą lepiej wyglądac :) podobają mi się i są bardzo wygodne jak dla mnie, nie męczą a jestem kierowcą z zawodu.. chce je zachowac ale w pozniejszym czasie pójdą do odswiezenia, w weekend od Jarka będą wstawione schowki w skórze, może ma ktoś boczki w skórze? zawieszenie Krzysiek, ładnie porobił chcwała Ci za to zrobił się luz na drążku środkowym poza tym Bawarka płynie, jak zainwestuje w 18-nastki to przod w dół ale nie za mocno.. kolega z forum ma piekną glebe ale i piękne zajęcie przy misce ;) moze ktoś ma jakieś sugestie co należałoby porobic.. lampy - odbłyśniki w dwoch lampach do zregenerowania.

Krzysiek jakiej marki tarcze założyłeś z przodu? bo zrobiło się na nich bicie... prawdopodobnie po myjni ręcznej kurcherem przeleciałem po felgach a wcześniej poniosło mnie w drodze...
    Bagażnik jak widac wykladzina do wymniany, raczej nie wypierze sie jej.. ma moze ktoś do sprzedania? bardzo trudny temat do nabycia.. skończy się pewnie na tym, że sam dorobie sobie.

pisałem, że wymieniony był filtr powietrza.. chodziło mi o obudowę filtra powietrza, wiem Krzysiek, że dokręcałeś pompę oleju ale było na sylikon skręcone.. Radek skręcił na uszczelkę jak u niego stała. nie wiem czy warto tutaj opisywać tak samochód, żeby potem nie było że padaka nie bawara.. zauważyłem, że większość chwali się odpicowanymi furmankami a nie opisuje wady i przeprowadzone naprawy..
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 05-03-2015 o 10:05 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim

Uprawnienia umieszczania postów