Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: witam

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Damian Vip Awatar vramzes
    BMW
    EX : E36 320 , e32 730 iA , e38 730i manual, e32 730 Shadow Line, e46 320 individual , e53 3.0i
    no to masz zabawy jeszcze przed sobą :) kolejne auto które odpuściłem a polecali i się cieszę , co nie umniejsza samochodowi niczego , poza tym nie pytam ile dałeś bo pamiętam cene z ogłoszenia i sądzę że ta którą jednak sam wybrałem jest cacy :D

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    sterownik jest od e38 M60b40 wiec nie zmieniaj, a dla ciekawskich możesz napisac otwarcie ile zapłaciłeś za auto, jak chcesz bez wahania moge je za tyle odkupić .... tak mi sie podobała a potrzebowałem kasy na m5 :(

Początkujący Użytkownik Awatar adrian007
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    sterownik jest od e38 M60b40 wiec nie zmieniaj, a dla ciekawskich możesz napisac otwarcie ile zapłaciłeś za auto, jak chcesz bez wahania moge je za tyle odkupić .... tak mi sie podobała a potrzebowałem kasy na m5 :(
    Z moją e32 nie zamierzam sie rozstawać więc cena nie jest tajemnicą, po małych negocjacjach nabyłem ją za 6300, według mnie cena bardzo atrakcyjna bo nie sądzę abym znalazł ideał w tej cenie, a rzeczy które wymieniłem ze trzeba zrobić to są niedociągnięcia które zawsze mogą sie przytrafić każdemu, najwazniejszy jest stan mechaniczny i blacharski a ta buma jezdzi na pelnym syntetyku 5w40 castrola, a problem ze skrzynka jak sie wyjaśni to opiszę, może komuś przyda sie taka wiedza. Krzywy zaoszczedziles mnostwo mojego czasu na jeżdżenie i szukanie rarytasow.. I pieniedzy na wache.. Bo bralem pod uwage tylko 4.0 a bardzo ciezko jest kupić ten motor w dobrym stanie.. Pozdrawiam ;)

Uprawnienia umieszczania postów