jeszcze raz wracam do siedzeń poniewaz sympatyczni panowie nie moga podłaczyc tych skórzanych w miejsce weluru co im poradzic
jeszcze raz wracam do siedzeń poniewaz sympatyczni panowie nie moga podłaczyc tych skórzanych w miejsce weluru co im poradzic
Albo niech się na drwali przekwalifikują ....
dzisiaj neuf widzial co to znaczy rozebrane fotele :D
jestem załamany to co zrobili z mojego auta to tragedia wziąłem auto i pojechałem ale mam ochotę ich zamordować
Że jak nie wie jak to zrobić to ,żeby się lepiej za to nie brał.Albo powiedz żeby do szkoły poszedł :]
Będziesz Miał Wszystko
BMW i reszta samochodów
no z tymi drwalem to chyba przesada...
jakoś sie ludzie do tej roboty nie pchają...ciężka i niebezpieczna praca...za marne pieniądze...ja bym się nie zamienił....mądry inaczej długo nie popracuje... :o
BMW - Będzie Mocy Więcej
witam ,z czym konkretnie masz problem? Parę miesięcy temu wymieniałem fotele z weluru (mechaniczne)na skórkę (elektr.) jest troszkę problemu z fotelem kierowcy(inna kostka)ale wszystko daje się zrobić.fotele hulają i grzejąZamieszczone przez maculicauda
jeszcze dokładnie nie wiem fantastyczni panowie z warsztatu powiedzieli ze tego nie da sie założyć ponieważ wiązki do siebie nie pasują ja mam siedzenia elektryczne welulore bez grzania i pamięci a te które chcę założyć mają to .