Na forum są "dziwne" tarcia w temacie - a ja to wole, a tamto pierd...

Że na forum jest obecnie najwięcej aktywnych posiadaczy e32 to broń boże powiedzieć coś o tym modelu, za to Ci posiadacze najwięcej komentują inne modele i jest OK

Uważam że mamy po to forum i po to tematy by w nich pisać - ale jak widzę co niektórym to strasznie przeszkadza jak ktoś ma inne zdanie na dany temat - i nie wnikam czy to celowe i zgodne z ogółem zdanie czy nie.

Całe życie wydawało mi się że to właściciele BMW są ofiarami STEREOTYPÓW, ale jak widzę to niektórzy sami je karmią :)

A w kwestii posiadania/lubienia itd klasyków to nie zauważyłem by był to wymóg formalny prawda?
Poza tym nie każdy ma pojęcie i chęci oraz możliwości finansowe i logistyczne do posiadania takiego auta czego też nie każdy rozumie

w każdym razie reasumując - klasyki lubię ale u kogoś :) popatrzeć pooglądać itd ale wole nowsze auta i na pewno nie wydał bym "wolnych" załóżmy 100 tys zł na klasyka bo wolał

bym kupić nowe F01 - jak napisałem na początku - mam do tego prawo aby tak postąpić i uważać? No mam czy się to komuś podoba czy też nie :)

I dla jasności ja nikogo do niczego nie namawiam nie przekonuje itd ale też nie dam sobie narzucić i wmówić czegoś do czego nie mam przekonania :)

Kończąc moje "wypociny" - PEACE ludziska PEACE bo wam żyłka pęknie i nie zobaczycie śniegu :)