Gratuluję wyboru. Na pewno będziesz zadowolony ;)
Gratuluję wyboru. Na pewno będziesz zadowolony ;)
Szyby Klimakomfort rzeczywiście "przycinają" sygnał dla urządzeń zewnętrznych (telefony, navi, itp.). Rozwiązaniem jest zakupienie anteny zewnętrznej lub oczywiście systemu nawigacji BMW.
Zawsze podziwiałem cierpliwość ludzi którzy kupują autka jako NOWE i muszą tyle czekać, chyba ta cierpliwość przychodzi z wiekiem :)
Też sobie tego nie wyobrażam, szczególnie jakbym miał czekać na taką furę... :D
E tam. Jak juz stac Cie na wydanie 500tys na samochod to jestes czlowiekiem pozbawionym "szybkich" emocji. Przeklenstwo samo w sobie. Chyba jednak prosty czlowiek ktory cieszy sie z butelki wodki w kieszeni ma mniej zmartwien niz klasa biznes z pelnymi kieszeniami pieniedzy. Ostatecznie wszyscy odejdziemy z tak samo pustym rachunkiem bankowym:)
Hm. Chyba wolę mieć te więcej zmartwień :P
O to się wszystko rozchodzi :) Gdybym miał czekać na Fiata Punto to jedno a na NOWE 7er to już inny świat.
No i najważniejsze, mieć takie auto i z niego korzystać oczywiście, "latać" gdzieś po całej europie czy nawet po kraju aby cieszyć się z każdego przejechanego kilometra,
a nie na zasadzie "kupiłem bo mnie stać" i stoi pod domem, wyjeżdżamy nim tylko na zakupu, do rodziny i do kościoła raz na tydzień.
Taki jest mój punkt widzenia i sens kupowanie takiej limuzyny.
Osobiście wolał bym mieć coś bezpiecznego/dużego nawet jeśli miał bym tylko śmigać tym 1 raz w tyg.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)