Witam może jaki¶ spot na Podkarpaciu. Czytam tematy to cała Polska żyje tylko nie Podkarpacie. Pisał by się kto¶?
Witam może jaki¶ spot na Podkarpaciu. Czytam tematy to cała Polska żyje tylko nie Podkarpacie. Pisał by się kto¶?
jak co¶ to jestem za:)
Od 23 .12 do 28.12 jestem w Brzozowie jakby co.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mię¶nie klatki lub mię¶nie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłe¶ albo nie..."
To co Panowie może co¶ po ¶więtach np 27.Ja powinienem mieć już samochód zrobiony. Je¶li nie to wpadnę e60:-)
wstępnie może być tylko miejscówke trzeba ustalić i godzinę:)
Wiecie co? Mi to obojętne dojadę wszędzie ale je¶li mogę cos zaproponować to może zamek w odrzykoniu. Jest w miare blisko dla każdego.
może być lub Stępina bunkier kolejowy:)
Jak dla mnie to za daleko. a na dzień dzisiejszy nie wiem jak z czasem, w sensie w jaki dzień będę mógł prowadzić auto :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mię¶nie klatki lub mię¶nie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłe¶ albo nie..."
hej bezi od brzozowa wcale tak daleko nie jest do Odrzykonia lub Stępiny
Co¶ wymy¶limy. Widzę że je¶li chodzi o podkarpackie spoty to ciężko się zgadać. Tyle widzę 7er na mie¶cie a tu nikt nie chce się poznać!