Ja mieszkam na dolnymśląsku a na podkarpacie tylko na Święta więc nie do mnie pretensje :D
Ja mieszkam na dolnymśląsku a na podkarpacie tylko na Święta więc nie do mnie pretensje :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Nie mam do ciebie pretensji widziałem skąd jesteś! Tylko chodzi mi o całą resztę. Na Rzeszowie tyle 7 i mogę się założyć ze większość z nich jest tu zalogowana i się nic nie odzywają.
zacky pomału może się temat rozwinie i więcej osób luknie tutaj i coś napisze:)
Ok juz się wyluzowalem. Chodzi mi o to ze zaraz po sylwestrze ja wylatuje a chciałbym jeszcze kogoś poznać z tego zacnego forum.
Jakby było coś bliżej Rzeszowa to i ja chętnie podjadę w sobotę : )
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
miejsce jest do uzgodnienia :) mi tam nie przeszkadza może być nawet Domaradz
Jesli to nadal aktualne to chętnie sie zjawie, pod warunkiem ze drogi nie bede oblodzone
trzeba się w końcu zgadać i coś zorganizować:)
Wow coraz więcej ludzi chętnych! Jak juz coś zorganizujemy i będzie to po 24 stycznia to ja też się chętnie z wami spotkam.
zacky 783721014 dzowń jak będziesz na podkarpaciu:) LUKASZ730 SKAsowałem WIAD.z toim info nr tel także poproszę o info:)