Siema chłopaki orientujecie się gzdie idzie końcówka przewodu z rysunku oznaczonego numerem 15
Siema chłopaki orientujecie się gzdie idzie końcówka przewodu z rysunku oznaczonego numerem 15
chyba do chłodnicy oleju ?
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
napewno bo nie widzę tam takiego złącza
przewód ten schodzi do miski olejowej. dojrzysz go zaglądając za pompę wspomagania a pod alternator
dzięki stary jesteś wielki nie szczaiłbym sam tego mam jeszcze jeden przewodzik wiem gdzie idzie tylko nie mam go nigdzie na schematach i nie wiem czy idą jakiś podkładki tam i nie wiem od czego jest idzie od pompy wspomagania z boku na najmniejszą śrubkę a przykręca się na blaszkach do miski ma ktoś link aby znaleść go w schematach na bmwstore i sprawdzić czy przy pompie idą podkładki jeśli tak to jakie?
troche offtopem pojde ale ty z takimi wyciekami przeglad przechodzisz ? :D
To fotka z google ja tylko dodałem czerwone kreski zostały mi jeszcze dwa przewody i po frytkach jeden idzie pod samochodem z prawej strony gruby czarny rozchodzi się ma dwie końcówki pod śrubkę 8 jedna końcówka idzie pod rozrusznik tylko gdzie druga? I kolejny też gruby czarny przewód na śrubkę 8 zakończony plastikową kostką jeden z nich na pewno idzie do alternatora tylko który gdzie i ta kostka w. Którym miejscu karoserii
przewod olejowy z fotki to zasilenie olejowe hydroagregatu kontroli trakcji lub nivomatu. a przewod od rozrusznika to idzie o ile sie nie myle albo miedzy glowicami albo pod spodem auta w metalowej rurce