Ja tez pobrałem z Twojego chomika. Robie wszystko po kolei i mam te sam problem co brydzio1 pracuje na win7 . Porty com widzi. Łączności brak. Może mam jakiś lipny kabel - inpa z allegro za 90 zł
Ja tez pobrałem z Twojego chomika. Robie wszystko po kolei i mam te sam problem co brydzio1 pracuje na win7 . Porty com widzi. Łączności brak. Może mam jakiś lipny kabel - inpa z allegro za 90 zł
U mnie dalej INPA, nie chodzi zainstalowałem program TorQue na BT przez telefon i lączy się z bumą, ale INPa to, to nie jest..
Inpa na kablu ELM działać nie będzie.
Instalowałem wg tego opisu kilka razy inpę i działa bez zarzutu od razu. Nigdy nie było problemów.
Na większości kompów jest Win7 64bit. Win8 nie używam
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Mam kilka kabli, jak wcześniej pisałem INPĘ instalowałem z kablem ze strony e-volt
A czy wie ktoś gdzie zmienia się porty w WIN 8.1? W menadżerze tego nie ma.
Można usunąć ten post. Nie miałem podpiętego kabla i nie wyświetlała mi się zakładka porty.
Ostatnio edytowane przez laso ; 02-02-2015 o 23:21