od lat zawsze kupuje auta nie w polsce,nie wiem może to zboczenie.Bmw jeszcze nie jezdziłem jezdziłem audi,mercedes,porsche cayenne lub to na czym sie da zarobic ale 7er nie jezdziłem ksiązki przeważnie miałem a co do podrabianych lub kupowanych juz spędziłem jakiś czas w prokuraturze w łodzi jakiś czas temu i dziękuje za takie ksiązki.to auto 2008 jutro będe wiedział o nim historie tyle ile mozną od pracownika z serwisu bmw . jezdzić z tłumaczem nie musze bo angielski,niemiecki znam.jeżeli kupie to będzie moje pierwsze bmw może nie ostatnie nie wiem kształty już trącą myszką.ttrol jakby to auto miało książeczke to bym tak zrobił.jak kupuje auta całe to wystarczy mi na miejscu dekra bo auto jest w de .klemarine03 jak bede potrzebował taka książeczke to napisze ci,jakis cennik masz za taką usługe ? a tak na zakonczenie to w gorącej wodzie nie jestem kąpany bo mam czym jezdzić a koniec roku się zbliza wiec mogę kupić nawet w lutym,może dojdą nawet po lekkim dzwonku i wyjdzie taniej też takie lubie,a i akcyza będzie mniejsza i wyjdzie taniej.dziękuje wszystkim za odpowiedzi wszystko sie przydaje człowiek uczy się całe życie a i tak głupim umiera.

Odpowiedz z cytatem