Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: prosba o opinie

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Ceny zakupu w jakich szuka kolega, to juz duzo wyjasnia, ceny takie aby po oplatach mozna bylo cos "przerobic" - tak odbieram to wszystko.

Zaawansowany Użytkownik Awatar KleMarine03
    BMW
    E65 730 D
    Dokładnie, a chyba nie chcemy żeby ktoś z nas w przyszłości kupił takie auto od Pana.....

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e 65 szukam
    próbowałem tylko w paru zdaniach odpowiedziec na wasze pytania.klemarine03 sam pisałes ze cyt nie macie zielonego pojecia o handlowaniu no i o załatwianiu ksiązek też ty pisałeś że jesteś ty w stanie kupić nie ja.handlarzem nie jestem ale lubie minimum raz w roku lub dwa jezdzic czyms innym ciesze się motoryzacją a ze nie wszystko wiem więc były moje pytania.dzwonki moze drastycznie to nazwałem ale auta uszkodzone np przecierki lub lekkie uszkodzenia mi nie przeszkadzają bo nie wierze ze wy wszyscy macie idealne auta w garażu podejrzewam że nie jedno widziały z racji swojego wieku a klemarine03 pisze ze nikt by nie chciał kupic od pana auta, wszystkie auta jak tylko pamietam z górnej półki np cayenne,mb s klasse,a8,a6 sprzedawałem po rodzinie lub znajomych i jakos nie narzekali.koncząc prosze jeszcze raz przeczytac może cały wątek a potem pisac o kimś lub o czymś.dziękuje za odpowiedzi ps arman opłat za bmw 730d 2008 wyliczyli mi na ok 8000zł a ceny ja nie podaje tylko oferent ze strony niemieckiej.
    Ostatnio edytowane przez kino ; 09-12-2014 o 20:39

Zaawansowany Użytkownik Awatar KleMarine03
    BMW
    E65 730 D
    krętactwa nie znoszę a dużo w życiu przeżyłem i nie ufam ludziom. Dla mnie to jest podejrzane mówisz że nie jesteś handlarzem a sprzedajesz auta po rodzinie i znajomych. Kolejna sprawa sprzedałeś porsche, audi itp dla mnie jest to dziwne czemu ktoś kto sprzedaje audi, porsche (górna półka) i to zapewne nie za małe pieniądze szuka opinii na temat BMW 7 jakie auto wybrać? Mi się podsuwa tylko taka myśl sprawdzić, kupić, sprzedać. Od niedawna jestem tutaj ale z tego co zauważyłem ktoś tutaj już kupił od kogoś auto z dobrych rąk (sprawdzone, polecone, zadbane i dopieszczone od prywatnej osoby forum BMW). Sorry za taką opinię, ale żyję w Polsce.......

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e 65 szukam
    odpowiem tobie klemarine03 sprzedaje po znajomych lub rodzinie -tak sie pare razy zdarzyło bo nie jestem kolekcjonerem aut a też nie kupuje aut nowych tylko np 5-7 lat druga sprawa szukam opini bo nie jezdziłem jeszcze bmw 7 a czy tutaj są wszyscy podejrzani co pytają.do konca życia nie będe jezdził marką bmw na pewno bo nie lubie nudy a wciąż w jednym ubraniu chodzić to dla mnie nudne a po to są fora żeby np sie udzielać,pytać,czytać nie oskarzać,pomawiać.tak żyjesz w polsce
    Ostatnio edytowane przez kino ; 09-12-2014 o 20:25