ładny sprzęt, gratuluje, jakby sie coś zapotrzebowało na cześci to impex ma f01 gilette
ładny sprzęt, gratuluje, jakby sie coś zapotrzebowało na cześci to impex ma f01 gilette
Prędkość maksymalna
skrzynia automatyczna
2500 km/h
jak taka predkosc jest to uwazaj na siebie i hamulce lepsze zrob -.^
Kolego FuBu ,prawie sąsiedzie, wkurzasz mnie.
Twoje dążenia do perfekcji w dziale e38 wszyscy widzieli, chwalili i nagrodzilii słusznie ale to że chcesz z przepięknej urody Efki, stworzyć Efubunie tego nasz stworzyciel Ci nie wybaczy amen.
Mało tego, jak się wkurzę a TY przyjedziesz do Jaworzna to ja się pofatyguje przez Groble nad A4 do Ciebie i narobisz mowie Ci narobisz... cudownych fotek z naszymi buniami do kalendarza 2016 i nikt już nie napisze że same e32.
Pozdrawiammistrzu.
Kilka zdjęć w Polskiej zimowej scenerii - Zakopane
4000km w dwa tygodnie , średnie spalanie 9,3 litra - komfort nawet na Polskich drogach - BEZCENNY !
eFka dostała spóźniony prezent świąteczny , ale o tym już nie długo :)
Bradzo Ładne Bmw :) Czekam na jakies mody! Pozdro
Pokaż wreszcie ten środek :)
Nooo kolegoo, muszę Ci przede wszystkim pogratulować i życzyć bezawaryjnej jazdy. Bardzo intensywnie śledziłem Twojego zakupu F01 ale nie wiem jakim cudem, ale dopiero teraz zauważyłem że jestem tak spóźniony w tym temacie, nie ważne.
740d w M-Sport/ Shadowline - MÓJ IDEAŁ! Miałem pytać czy robisz nerkę "BLACK", ale po zapoznaniu się z tematem już tego pytania nie zadaje.
Teraz wygląda 10/10, a z tą nerką będzie 11/10 ;)
Super auto, to już pisałem chyba ;) A ta czarna nerka to pewnie ten spóźniony prezent świąteczny? ;) Więcej fot, więcej fot!
Wspominałem wcześniej o poświątecznym prezencie , jeszcze nie na aucie .... ale myślę że w weekend będę mógł założyć.
W UK nie można sobie samemu zrobić swojego imienia na tablicy jak to jest w PL , np S1 MARCIN , dlatego trzeba kombinować by coś sensownego złożyć.
W całości czytane jako FuBu , do tego fajnie się złożyło bo F - jako model , 11 - końcówka roku produkcji - ogólnie auto na prywatnych numerach zawsze wygląda dostojniej :) - a i tablica zostaje na całe życie , można sobie "przerzucić" na każdy następny samochód
P.S
Zdjęcia na eFce niedługo :)