Witam wszystkich.Witam po d³ugiej nioeobecno¶ci,mam nastepuj±cy problem.Podczas mojego rejsu auto u¿ytkowa³a moja ¿ona,po przyje¼dzie musialem oddaæ autko do mechaniora.Podczas eksploatacji uszkodzone zosta³y dr±¿ki i wachaczeKobiety :x Niepokoji³ mnie dziwne stuki z tylniego zawieszenia,wymieni³em poduszki amortyzatorów i nic.Dalej wali.Mechanik powiedzia³ ¿e amortyzatory s± dziwnie twarde wiêc postanowi³em dr±¿yæ ten temat. Zadzwoni³em do pewnego go¶ci który zajmujê siê regeneracja nivo i powiedzi±³ mi,¿e w zawieszeniu z systemem nivo s± gruszki które odpowiadaja za twardo¶æ amorka.Prawdopodobnie gruszki te s± uszkodzone i to powduje brak t³umienia amora który przenosi drgania na podstawe(poduszke) amor. i ha³as w kabinie. Czy ktos z sznownych Forumowiczów mia³ kieyd¶ podobny problem lub co¶ na ten temat s³ysza³.Proszê o pomoc ;(
Pozdrawiam

Kobiety :x Niepokoji³ mnie dziwne stuki z tylniego zawieszenia,wymieni³em poduszki amortyzatorów i nic.Dalej wali.Mechanik powiedzia³ ¿e amortyzatory s± dziwnie twarde wiêc postanowi³em dr±¿yæ ten temat. Zadzwoni³em do pewnego go¶ci który zajmujê siê regeneracja nivo i powiedzi±³ mi,¿e w zawieszeniu z systemem nivo s± gruszki które odpowiadaja za twardo¶æ amorka.Prawdopodobnie gruszki te s± uszkodzone i to powduje brak t³umienia amora który przenosi drgania na podstawe(poduszke) amor. i ha³as w kabinie. Czy ktos z sznownych Forumowiczów mia³ kieyd¶ podobny problem lub co¶ na ten temat s³ysza³.Proszê o pomoc ;(
Odpowiedz z cytatem