Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 101

Wątek: 728 "Alpina" Bielsk Podlaski - UWAGA

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Emil, chcesz mi powiedzieć, że to nie jest/było Neuf'a auto??? ;)

Co do 1. koloru rzeczywiście nie jestem pewny, no ale musisz wybaczyć że zdążyłem się pogubić ;)
    to po co pisac takie bzdury jak sie nie jest pewnym?

auto fabrycznie było zielone, pozniej czerwone, była stłucza w blotnik, przy okazji wymiana 4 drzwi i 2 blotnikow przednich na wolne od korozji i auto poszło w lakier na niebiesko, jest pomalowane bardzo dobrze, absolutny brak korozji. Aktualnie nie ma juz gwintu i jest założone standarowe zawieszenie, cały przedni zawias jest nowy (wahacze, drazki itp), jest sprawna hydroklapa, DSP, aktualnie fotele sa ze stolikami, zagłowki z lusterkami, czarny sufit, felgi sa zimowe 16, tylna kanapa elektryczna, fotele przod tez, silnik jest zmieniony na poliftowy z 2 vanosami, nie działa niestety ekonomizer, (cos nie pasuje z silnikiem), jest do auta gaz ale po zmianie silnika nie jest podłaczony, el kolumna, PDC, hamulce od 740, chinski ksenon, nowa szyba, zdemontowane webasto, zrobiona cała geometria, grube szyby, rolety, sprawna zmieniarkia navi itp, ostatnio zregenerowane elektrozawory, rozrusznik, zrobiony shadow (nie ori), lampki drewno itp itp. Ogólnie wszystko sprawne, jezdzi, nie sie nie grzeje, do wywalenia tapicerka bagaznika bo obklejona czarną skora i odstaje, trakcja nie działa też od wymiany silnika. Zegary są zalozone z anglika i maja taki przebieg jak w ogłoszeniu, kolor czarny na fotelach nie jest ori bo malował to mój kumpel 3 lata temu (ale jest dobrze zrobione, Tyle z grubsza
    Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 03-12-2014 o 22:01

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Czyli w ogłoszeniu jest nieprawda bo przebieg jest inny tak?Piszesz,że tuczi pisze bzdury ale chyba jednak bzdur nie pisze co sam potwierdziłeś...np jeśli chodzi o kolor...przepraszam...kolory :) ...To jaki jest faktyczny przebieg alpiny?...
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    idz do wrózki, skad ja mam wiedzie jak zegar jest zmieniony przez poprzedniego wlasciciela a ten co jest w aucie podaje wlasnie taki przebieg,

aha własciciel auta jest na forum 7er od 3 lat,

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    skad ja mam wiedzie jak zegar jest zmieniony przez poprzedniego wlasciciela a ten co jest w aucie podaje wlasnie taki przebieg
    Emil...Brzmi jak gadka pierwszego lepszego "handlarza Mirka".

Co do koloru, to wybacz że nie pamiętam wszystkich kolorów wszystkich aut na forum. W pamięci miałem dokładnie to zdjęcie, które wkleił Sebek, jednak wydawało mi się że jest to fiolet - mój błąd, choć uważam nieistotny.

To już nawet nie chodzi o to, że było malowane, bo malowanie auta to nie jest dla mnie jakiś problem. Ono było PRZEMALOWYWANE 2 razy, w dodatku za pierwszym razem przez malarza pokojowego, który omyłkowo złapał się za pistolet. Skutek tego sądzę że pamiętamy. Jak będę miał chwilę czasu to poszperam głębiej w forum i odnajdę temat tej wojenki, grożenia najazdami itd.

A tutaj zdjęcia w czerwieni poprzedniego właściciela:
    https://www.facebook.com/profile.php...2205728&type=3

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW e.38 730d
    Są tam też zdjęcia ze wspomnianego latania po rowie i wjazdu przez kogoś w błotnik swoją drogą

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    "MOIM" zdaniem to Irek ma całkowitą rację w pierwszym poście. Oskubaliście auto i sprzedajecie, bo po wymianie silnika jeszcze przez neufa nie mażna ogarnąć pożądnie auta, i szopka o aucie pracownika.

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...

Nie wiem w czym problem na mnie to nie robi wrażenia jakiś rów czy przerysowany bok. Nie jedno 7 miało przygodę mniejsza lub większą ale mało które ma zdjęcia z przygody w internecie.
    Przebieg tak samo, co za różnica jaki przebieg skoro i tak było malowane zmieniany silnik i jeszcze ciul wie co, Ważne jak wygląda obecnie i chodzi to się liczy. Wygląda fajnie ale wiedząc o przeżyciach to cena jak za ten rocznik odstrasza. Wypas jest zgadza się ale za tą kase stan mechaniczny powinien być conajmniej bdb a jak wiemy kilka rzeczy to kompromisy i nie wszystko działa jak powinno.
    Nie ma co sie bulwersować że takie coś i 16 tys i się uda sprzedać, to nie takie łatwe nawet gdyby to było cos dobrego.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    e38 alpina.jpg

Internet nie zapomina :)

Aha jeszcze był taki kolor :)

e38 blue.jpg
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 04-12-2014 o 09:54
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    ....
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    to po co pisac takie bzdury jak sie nie jest pewnym?

auto fabrycznie było zielone, pozniej czerwone, była stłucza w blotnik, przy okazji wymiana 4 drzwi i 2 blotnikow przednich na wolne od korozji i auto poszło w lakier na niebiesko, jest pomalowane bardzo dobrze, absolutny brak korozji. Aktualnie nie ma juz gwintu i jest założone standarowe zawieszenie, cały przedni zawias jest nowy (wahacze, drazki itp), jest sprawna hydroklapa, DSP, aktualnie fotele sa ze stolikami, zagłowki z lusterkami, czarny sufit, felgi sa zimowe 16, tylna kanapa elektryczna, fotele przod tez, silnik jest zmieniony na poliftowy z 2 vanosami, nie działa niestety ekonomizer, (cos nie pasuje z silnikiem), jest do auta gaz ale po zmianie silnika nie jest podłaczony, el kolumna, PDC, hamulce od 740, chinski ksenon, nowa szyba, zdemontowane webasto, zrobiona cała geometria, grube szyby, rolety, sprawna zmieniarkia navi itp, ostatnio zregenerowane elektrozawory, rozrusznik, zrobiony shadow (nie ori), lampki drewno itp itp. Ogólnie wszystko sprawne, jezdzi, nie sie nie grzeje, do wywalenia tapicerka bagaznika bo obklejona czarną skora i odstaje, trakcja nie działa też od wymiany silnika. Zegary są zalozone z anglika i maja taki przebieg jak w ogłoszeniu, kolor czarny na fotelach nie jest ori bo malował to mój kumpel 3 lata temu (ale jest dobrze zrobione, Tyle z grubsza
    i to wszystko wg mnie powinno być w opisie aukcji :)