Kolega chce dołożyć ... znaczy ,że nie ma ;)Zamieszczone przez koggi
No fakt przekombinowałem :x . Ja tez się zastanawiam nad taką modyfikacją i na 100% wezme 4300K
Dokładałem kumplowi w e36 i wyszło miodzio . Brał 6000 K .Wygląda na serię (bo soczewka) niż jak w innych lampach bez soczewki ,gdzie świeci całe lustro bez kierunku światła ... oslepiająca plazdra 8/![]()
I proponuje po takim zabiegu podjechać na ustawienie świateł .... koszt niewielki ... lecz w tym kraju sami wiecie jak mają ustawione ludziki w autach .... :?
Za xenony rzeczywiście miśki mogą się dowalić, ale noi też ludzie i na pewne rzeczy przymykają oko.
A co do ustawienia świteł - na większości stacji diagnostycznych (stacje badania technicznego) można sobie ustawic lampy bezpłatnie :)
co do xenonów sam sie przymierzam, ale jakoś jeszcze się nie zdecydowałem...
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Będę zakładał na dniach 6000K - zrobię fotki to się podzielę wizualnie oraz opiszę wrażenia... Pieniądze nie duże i zaryzykować mozna.
BMW 735 na lato....
Koła mogą być cztery ale cylindrów musi być pięć...
>>> A U D I QUATTRO <<<
Auto na duży śnieg
pozwolicie ze sie pod temat podepne . mianowicie chodzi mi o to ze po stłuczce zakładano mi xenon(przed stłuczka tez miałem) i ta lampa gozej swieci, podejrzewam ze mi gosc zle założył żarnik tzn. krzywo wkleił w klosz lampy bo jak nim ruszam to jest lepiej. i tu mam pytanko czy trzeba jakos szczegolnie ustawic żarnik(ogniskowa czy cos) zeby swiecił ok?
Dzięki wielkie za pomoc kupiłem te ksenoniki co podałem linka 4300K za 220zl może będą fajnie świecić jak zrobię to pokarzę wam fotki.
A może ma ktoś jakąś fotorelacje z zakładanie ksenonów?
A w swojej bumce mam lampy z soczewką i po załażeniu oczywiście podjadę na ustawienie światełek koszt tej usługi w salonie mercedesa bo nie ma salonu bmw w jeleniej to 10-15zl.
Pozdrawiam. :papa:
Będziesz Miał Wszystko
BMW i reszta samochodów
witam ja mam zalozone 4300 i ladnie swieca tez myslalem o 6000 ale wybralem 4300 efekt dobry wczoraj mialem kontrole policjyjna i tylko do kieronkow mi sie doczepili bo mam pomalowane na czerwono :) patrzyli na przednie lampy przecierali i w ogole ale nic nie mowili wiec luz
Ja tez mam 4300K. Świecą super i rzeczywiście nie rzucają się tak w oczy. Powyżej 6000K ja bym nie zakładał, chyba, że komuś zależy na bajeranckim wyglądzie...
Bo 4300 nie rażą niebieskim kolorkiem i chłopaki musieli sie zagapić, a moze po za tym masz spryskiwacze na reflektory? :)Zamieszczone przez ///MICHAL