Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Ksenony do e32 730

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez koggi
    No i jeśli nie masz lamp przystosowanych do ksenonów, to przy 4300K jest znacznie mniejsze ryzyko, że upierdliwy misiek skonfiskuje Ci dowód (mniej się to rzuca w oczy).
    Kolega chce dołożyć ... znaczy ,że nie ma ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Obecnie brak
    No fakt przekombinowałem :x . Ja tez się zastanawiam nad taką modyfikacją i na 100% wezme 4300K

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Dokładałem kumplowi w e36 i wyszło miodzio . Brał 6000 K .Wygląda na serię (bo soczewka) niż jak w innych lampach bez soczewki ,gdzie świeci całe lustro bez kierunku światła ... oslepiająca plazdra 8/

I proponuje po takim zabiegu podjechać na ustawienie świateł .... koszt niewielki ... lecz w tym kraju sami wiecie jak mają ustawione ludziki w autach .... :?

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Za xenony rzeczywiście miśki mogą się dowalić, ale noi też ludzie i na pewne rzeczy przymykają oko.

A co do ustawienia świteł - na większości stacji diagnostycznych (stacje badania technicznego) można sobie ustawic lampy bezpłatnie :)

co do xenonów sam sie przymierzam, ale jakoś jeszcze się nie zdecydowałem...
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Początkujący Użytkownik
    Będę zakładał na dniach 6000K - zrobię fotki to się podzielę wizualnie oraz opiszę wrażenia... Pieniądze nie duże i zaryzykować mozna.
    BMW 735 na lato....

Koła mogą być cztery ale cylindrów musi być pięć...
    >>> A U D I QUATTRO <<<
    Auto na duży śnieg

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    pozwolicie ze sie pod temat podepne . mianowicie chodzi mi o to ze po stłuczce zakładano mi xenon(przed stłuczka tez miałem) i ta lampa gozej swieci, podejrzewam ze mi gosc zle założył żarnik tzn. krzywo wkleił w klosz lampy bo jak nim ruszam to jest lepiej. i tu mam pytanko czy trzeba jakos szczegolnie ustawic żarnik(ogniskowa czy cos) zeby swiecił ok?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E32 730i
    Dzięki wielkie za pomoc kupiłem te ksenoniki co podałem linka 4300K za 220zl może będą fajnie świecić jak zrobię to pokarzę wam fotki.
    A może ma ktoś jakąś fotorelacje z zakładanie ksenonów?
    A w swojej bumce mam lampy z soczewką i po załażeniu oczywiście podjadę na ustawienie światełek koszt tej usługi w salonie mercedesa bo nie ma salonu bmw w jeleniej to 10-15zl.
    Pozdrawiam. :papa:
    Będziesz Miał Wszystko
    BMW i reszta samochodów

Początkujący Użytkownik

swiatlo

witam ja mam zalozone 4300 i ladnie swieca tez myslalem o 6000 ale wybralem 4300 efekt dobry wczoraj mialem kontrole policjyjna i tylko do kieronkow mi sie doczepili bo mam pomalowane na czerwono :) patrzyli na przednie lampy przecierali i w ogole ale nic nie mowili wiec luz

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 730i '89
    Ja tez mam 4300K. Świecą super i rzeczywiście nie rzucają się tak w oczy. Powyżej 6000K ja bym nie zakładał, chyba, że komuś zależy na bajeranckim wyglądzie...

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01

Re: swiatlo

Cytat Zamieszczone przez ///MICHAL
    witam ja mam zalozone 4300 i ladnie swieca tez myslalem o 6000 ale wybralem 4300 efekt dobry wczoraj mialem kontrole policjyjna i tylko do kieronkow mi sie doczepili bo mam pomalowane na czerwono :) patrzyli na przednie lampy przecierali i w ogole ale nic nie mowili wiec luz
    Bo 4300 nie rażą niebieskim kolorkiem i chłopaki musieli sie zagapić, a moze po za tym masz spryskiwacze na reflektory? :)

Uprawnienia umieszczania postów