Zupełnie nie zgadzam się z przedmówcą w kwestii tylnych lamp. Wg mnie wyglądają bardzo dobrze i podejrzewam, że to nie są przyciemniane kierunki, tylko zamienniki lamp, które górny pas mają fabrycznie w wersji smoked. Mi się bardzo podobają i dopełniają "ciemny" charakter auta. I nie uważam, że są odpustowym tuningiem. To, że nie jest to oryginał i fabryka takich nie robiła, nie oznacza, że coś jest gorsze - nie widzę żadnych przesłanek, aby nazwać te lampy odpustowymi. Wręcz odwrotnie - uważam, że oryginalnie BMW źle dobrało kolorystykę kierunkowskazów wciskając białe lub pomarańczowe. Np. oryginalne białe kierunki przednie nijak nie pasują do oryginalnych reflektorów z czarnym wkładem - miałem tak fabrycznie i pierwszą rzeczą jaką zrobiłem, to była wymiana ich na nieoryginalne kierunki w wersji smoked firmy DEPO. Nie dość, że lepiej wyglądają, to jakością nie odbiegają od oryginału - i jakość odlewów plastikowych i szczelność - mam je już 5 lat i nic się złego z nimi nie dzieje.
A wracając do samego auta - koła też mi niezbyt się widzą, ale nikt jeszcze nie zwrócił uwagi, że przedni zderzak ma się nijak do reszty - jest z chromami, a całe auto shadowline...???

Odpowiedz z cytatem