Witam
Na imię mam Zbyszek, jestem z trójmiasta i od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem E65 754i z 2002 roku, witam wszystkich kolegów i fanów tego wspaniałego auta.pozdrawiam
Witam
Na imię mam Zbyszek, jestem z trójmiasta i od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem E65 754i z 2002 roku, witam wszystkich kolegów i fanów tego wspaniałego auta.pozdrawiam
Witam witam a może zapodaj jakieś fotki auta :)
Witaj junak73, często jeżdżę z mojej małej wioseczki do trójmiasta, więc może kiedyś będzie okazja do wymiany poglądów na temat samochodu oraz spotkania się gdzieś na trasie
Pozdrawiam :)
A oczywiście fotkę zapodaję bo bardzo dumny jestem z tego auta... pozdrawiam
Witam,
widzę ze auto chyba z USA.
Fajne aluplastiki masz na zimę
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Widać wprawne oko znawcy tematu, autko fakt ze stanów, kóła nowe nabyte właśnie na zimę, na lato są oryginalne 18".
W tym tygodniu auto otrzymało LPG i na tą chwilę jestem zakochany w tym aucie, moje X5 E70 choć nowsze i jakby ciut lepiej wyposażone to komfortem jazdy nie umywa się do tej siudemki.
pozdro Z.
Witam, no z ilością zdjęć to zaszalałeś kolego ;-). Czekamy na więcej. Pzdr
WITAMY :)
Czyli można powiedzieć że zrobiłeś taki mały "regres", bo E70 jak już wspomniałeś jednak nowsze :)
Jaki silnik miałeś?
Do mc1, niestety tylko jedną udało się wstawić bo za dużo miejsca zajmują.
Do Armana, E70 miałem z 2008 z silnikiem 3.0si ale to była taczka w porównaniu do E65
Tak więc wklejam kolejną fotkę
pozdro Z
no niestety nie wiem jak.
Ostatnio edytowane przez junak73 ; 06-12-2014 o 17:13