podrzucam link do autka ,powiedzcie co sądzicie i czy wart?
http://otomoto.pl/bmw-750-750i-C7357471.html
podrzucam link do autka ,powiedzcie co sądzicie i czy wart?
http://otomoto.pl/bmw-750-750i-C7357471.html
Mam się z zamiarem na 7-eme
ale pamietaj o kosztach transportu , clo,podatek,rejestracja,przerobienie BC na europe i paru innych pierdolach,znam osobiscie przypadek kolegi ktory juz 3 miesiace meczy sie z e65 z US i co chwila wyskakuja jakies problemy,za duzo elektroniki w calym aucie i jest co kombinowac
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
nie za bardzo wiem co to ta przeróbka "BC" to twoim zdaniem warto czy sobie odpuścić w Polsce takie chodzą po prawie trzy razy tyle
BC to Board Computer czyli po naszemu to komputer pokladowy :) ,trzeba powgrywac nowe sterowniki,radio nie dziala trzeba programowac ogolnie duzo zabawy i jak ktos ma znajomych i zaciecie to napewno sie oplaci,a jak ktos jest tzw.niedzielnym kierowca i nie zna sielub nie ma znajomkowco mu pomoga to duzo zabawy bedzie,ceny z usa im drozsze auto tym sa bardziej atrakcyjne,chociaz teraz zielony poszedl w gore wiec az nie tak,mieszkalem w usa pare lat i auta sa zadbane w wiekszosci i dobrze serwisowane a tym bardziej autko tak nowe...decyzja nalezy do ciebie...ja jakbym mial taka kase to pewnie bym moze sciagnal autko z usa....ale ja jakos lubie grzebac w autkach i mam znajomych co pomoga(szwedu ,trolu,grabarza nie licze bo mi navi skonfiskowal hehe,greg,i jeszcze pelno nncy co mi zawsze pomoga THX) i mam duzo cierpliwosci
ale np:brat szwagra sciagnal volvo xc90 2 msc temu z 2007r i w transporcie jak mu je ladowali do kontenera to widlakiem chwycili tak ze wal napedowy mu skrzywili :o :o i juz nie chodzi ,nowy wal z 10tysi i co????w usa byl gicior a w gdyni juz z walem padnietym...a wyobraz sobie koszt w 750????
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Do tego to jest AUKCJA ;) więc cena końcowa może się troszkę różnić
Wiem przelicza się to razy 1.6 i wychodzi ci cena z wszystkimi opłatami bez transportu gdzieś 140000 tyś. to i tak połowa ceny u nas , powiedz Bezi osobiście skusiłbyś się na to auto ? czy za wysoko mierzę ? :?
jak masz kase to kupuj,ja za taka kase samochodu z us bym nie kupil,pojechalbym tam osobiscie kupil auto zapakowal na statek osobiscie i odebral w pl ...tak to bym mogl kupic ,a w inny nie.Auto za 5tys zl mozna kupowac na aukcji a za 140tys to juz trzeba poipatrzyc ,takie moje zdanie
140tys bez transporu.....po wszystkich mozliwych oplatach w polsce po przeprogramowaniu i jakis tam ekstra sprawach to wyjdzie ze 210tys.....pamietaj
jakąś rację masz w tym co mówisz w każdym bądź razie odezwę się jak będę miał kasę i poproszę o pomoc na dziś dzięki serdeczne za rady
pozdrawiam
Ftomay P-ń
Zamieszczone przez Ftomay