BC to Board Computer czyli po naszemu to komputer pokladowy :) ,trzeba powgrywac nowe sterowniki,radio nie dziala trzeba programowac ogolnie duzo zabawy i jak ktos ma znajomych i zaciecie to napewno sie oplaci,a jak ktos jest tzw.niedzielnym kierowca i nie zna sielub nie ma znajomkowco mu pomoga to duzo zabawy bedzie,ceny z usa im drozsze auto tym sa bardziej atrakcyjne,chociaz teraz zielony poszedl w gore wiec az nie tak,mieszkalem w usa pare lat i auta sa zadbane w wiekszosci i dobrze serwisowane a tym bardziej autko tak nowe...decyzja nalezy do ciebie...ja jakbym mial taka kase to pewnie bym moze sciagnal autko z usa....ale ja jakos lubie grzebac w autkach i mam znajomych co pomoga(szwedu ,trolu,grabarza nie licze bo mi navi skonfiskowal hehe,greg,i jeszcze pelno nncy co mi zawsze pomoga THX) i mam duzo cierpliwosci
ale np:brat szwagra sciagnal volvo xc90 2 msc temu z 2007r i w transporcie jak mu je ladowali do kontenera to widlakiem chwycili tak ze wal napedowy mu skrzywili :o :oi juz nie chodzi ,nowy wal z 10tysi i co????w usa byl gicior a w gdyni juz z walem padnietym...a wyobraz sobie koszt w 750????

i juz nie chodzi ,nowy wal z 10tysi i co????w usa byl gicior a w gdyni juz z walem padnietym...a wyobraz sobie koszt w 750????

Odpowiedz z cytatem