Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: [pozostałe] Na jaki telefon jest ten uchwyt?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    http://www.allegro.pl/item526139049_...adny_stan.html

Tutaj masz kolego taki tel. na licytacji :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Obecnie brak
    Dzieki!
    Wczoraj kupiłem troche lepszy - mianowicie 8110i z aktywna klapką i bateria. Jest jeszcze jeden taki w kolorze wstawek drewnianych z BMW, ale sprzedający (tak wynika z tonu rozmowy) byłby zadowolony, jakby dostał co najmniej 200 zł lub zamienił sie na N95 :hah:

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez koggi
    Dzieki!
    Wczoraj kupiłem troche lepszy - mianowicie 8110i z aktywna klapką i bateria. Jest jeszcze jeden taki w kolorze wstawek drewnianych z BMW, ale sprzedający (tak wynika z tonu rozmowy) byłby zadowolony, jakby dostał co najmniej 200 zł lub zamienił sie na N95 :hah:
    tak czy inaczej gratuluję zapału w zbieraniu gadżetów do e32, super ! :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Obecnie brak
    Silnik, skrzynię i zawieszenie mam narazie ok i nic się nie zapowiada (odpukać), to kompletuję to, czego brakuje. Nabyłem juz roletkę na ten prawy trójkąt, telefon, latarkę. Szukam jeszcze przycisku do elektrycznej regulacji zagłówka tylnej kanapy (mam goły bolec). Fajnym bajerem byłby pilot przewodowy do radia w schowku tylnego podłokietnika, ale to rzadkość i cena kosmiczna.
    Jak będzie bliżej wiosny, to autko troche odpicuje i wstawię foty - planuję jeszcze pełną konserwcję i malowanie spodów drzwi, bo w kilku miejscach wdała się ruda ;(
    Sorki za OT

Uprawnienia umieszczania postów