Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Warunki drogowe?

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Dzisiaj pobiłem rekord jazdy po mieście .... 14km przejechałem w 1godz. 28 minut ... bo po raz kolejny drogowców zaskoczyła zima ... ,a że oni się zimy nie spodziewali to i ja na letnich jeździłem - więcej im nie uwierzę :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja bez Łańcuchów pare dni temu zaliczyłem przejazd Szczyrk - Wisła (przez góre) i było ok, żaden problem :) DSC daje rade :)

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    W Wawce wali ostro śniegiem !!!
    Gra muzyka

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ...w olsztynie tak odsnieżają i sypią że mi kontrola trakcji mryga przez 80% jazdy :]

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Cytat Zamieszczone przez greg38
    a ja mialem taka historie 01.01.2009...jadac a4 na wysokosci Legnicy zrobila sie szklanka na autostradzie. Auto mi zaczyna uciekac...wiec silnikiem wychamowalem ze 140 na 80. Przede mna jedzie jakies male autko i nim rzuca troche.

Mijam male autko lewym pasem i ledwo co je minalem, slysze ze temu maluchowi kola blokuja...wariat zachamowal (ktos mi mowil ze to moze od mojego podmuchu podczas mijania znioslo auto tamtemu :D :D ). Patrze w lusterka a ten jak nie w jedna barierke, odbija i w druga kreci sie i huki, jeden po drugim samochodzie na siebie wlataja.

Ja za telefon, 997 i mowie ze na 97km na Zgorzelec jest karambol, ktory wlasnie w lusrekach widzialem. Pan Policjant mi tylko mowi bym ostroznie jechal, bo 2 km pozniej tez wypadek no i faktycznie auto dachowalo do rowu. Pozniej nie mialem wiecej jak 50km na tachometrze.

Takie warunki byly w Noworoczny Dzien, o malo auto na zyletki nie poczlo.
    Byc moze w ktoryms z tych wypadków zginela cala 3 osobowa rodzina dalszych znajomych bo miescowka i czas sie zgadzaja..nie ma wesolo..

Wislanka cala czysta bo to krajówka i od soli cale auto po dzisiejszej jezdzie biale :/

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    właśnie niedawno udało mi sie wrócic z najgorszej i jak dotąd najniebezpieczniejszej podrózy z PL do UK ! . . . poprostu masakra , myślałem ze zima zaskakuje drogowców tylko w PL ale w DE jest to samo , od Olszyny do autostrady A2 z prędkością 50km/h , a jakieś 100km przed Hanoverem aż do Duisburga MASAKRA , panowie to co przeżyłem tej podrózy to juz historia ale wiem ze bez opon zimowych badz tez łańcuchów w zimie do polski sie juz nie wybiore !

. . . mam kilka fotek z trasy i filmiki , jak mi sie uda to zamieszcze jutro

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów