Dużo jeśli na aucie jest wiadro szpachlu i ma przeszłość powypadkową, mało jeśli lakier jest po prostu odświeżony i zrobiony profesjonalnie a nie u pana Kazia w szopie. Może ktoś widział to się wypowie, jeśli nie trzeba jechać i obadać temat ;)
Na dzień dzisiejszy musisz zaprzestać poszukiwań e32.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
haha, wisisz mi szmatkę i piankę do czyszczenia LCD bo zaplułem monitor :)
ale to fakt, wprawdzie już w bibli jest napisane szukajcie a będzie Wam znajdzione ale są granice których przekraczać się nie powinno.
co do tego srebrnego "klasyka" z czarną nerką to warto zauważyć że to rocznik 1991 więc duża szansa że klima nie działa bo jest na stary czynnik. Powodzenia.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Auto wrzuciłem bardziej w ramach ciekawostki, licząc, że ktoś wypowie się jeśli widział. Osobiście już po rozmowie i zebraniu informacji co należy zrobić nie byłem zachwycony. Zresztą ogłoszenie to, jest już długo w sieci.
Bardzo wymowne (przynajmniej dla mnie) jest miejsce sprzedaży auta czyli miejscowość Koziegłowy. Tak samo jak i Siewierz jest to mekka handlarzy i wszelakiej maści patologi związanych z tym biznesem. Ludzie z tamtych stron bardzo lubią wciskać podpicowane gówno. Ja już nawet nie zwracam uwagi na ogłoszeni z tego rejonu.
Jak German to Anna.
no co Ty, pewno będzie powypadkowa
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...