Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: moja siódemka

Początkujący Użytkownik
    BMW
    bmw e65 745i
    Dzięki chłopaki za wsparcie:-) Może jakis szczęśliwiec z forum zostanie nowym właścicielem mojej buni w następnym roku wiec będę mógł ją z całą pewnością polecić i spać spokojnie ze nie wcisnąlem komuś gówna jak to niektórzy robią. Jak tylko będę miał autko dodam kilka fotek i opiszę co i jak. Ile zapłaciłem itd. Dziś mogę tylko dodać że za ślizgi łańcucha rozrządu wszystkie 6 plus profilaktycznie jakieś tam uszczelki zapłaciłem 900zl plus uszczelki miski olejowej są 2 koszt 120. Oczywiście wszystko aso. Mam wszystkie paragony i faktury. Dla następnego właściciela:-) pozdrawiam i życzę bezawaryjności.

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.
    Sorry, ale czytam o przygodach userów e65/66 to co raz bardziej kocham moje e38.

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez YBSA Zobacz posta
    Sorry, ale czytam o przygodach userów e65/66 to co raz bardziej kocham moje e38.
    Kolega robi dużo rzeczy zapobiegawczo, gwarantuję Ci że jak by otwarli Twojego diesla to koszty były by podobne lub większe. Wtryski i turbinki tez nie są już zapewne pierwszej nowości...

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    bmw e65 745i
    Powiem Ci szczerze ze sam się zastanawiałem nad e38. Jakoś jednak padło na e65. Uwielbiam swoją bunie choć zaczyna mnie to wszystko irytować. Mam nadzieje ze to będzie koniec moich napraw i zostanie juz tylko doposażenie go w parę fajnych rzeczy.

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Eeee to widzę,ze kolega zacky ma mój charakter :) ...ja jak kupiłem swoją T5 to tez miałem wymienić tylko jedną manszetę na przegubie bo rozciąłem o jakiś drut...no ale pomyślałem sobie,że jak jedną to i drugą a jak już wyciągnę przeguby to nie zaszkodzi zmienić piast a potem pomyślałem sobie skoro tyle już rozgrzebane będzie to od razu amorki,sworznie i łożyska amorków a także końcówki drązków kierowniczych i stabilizatora hehe...dodam,że wszystko było bez żadnych luzów ale jeszcze w oryginale i biorąc pod uwagę ile w razie czego wydam w Norwegii zrobiłem wszystko zapobiegawczo w PL...a teraz jest wystawiona na sprzedaż...taki właśnie pierd..nięty jestem :)))))...Kolego zacky zwracam honor.Jeszcze raz życzę radości z jazdy...Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    bmw e65 745i
    Dzięki i tobie życzę tego samego.

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.
    Jakub: Ojojoj byłbym bardzo ostrożny w takim stwierdzeniu. Pisząc mój post miałem na myśli całokształt modelu e65/66. Jestem zalogowany na wielu forach i na prawdę widać ile problemów stwarza te auto.
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Kolega robi dużo rzeczy zapobiegawczo, gwarantuję Ci że jak by otwarli Twojego diesla to koszty były by podobne lub większe. Wtryski i turbinki tez nie są już zapewne pierwszej nowości...
    Kiedyś, z 10lat temu byłem z taką fajną lampucerką. Miłość level 12/10. I też gwarantowałem wszystkim że to jest właśnie ta ostatnia na całe życie. Ba, nawet dałbym sobie obciąć za nią przyjaciela. I dziś nie miałbym czym r*chać... :)

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Początkujący Użytkownik
    BMW
    bmw e65 745i
    Prawda jest taka ze dużo rzeczy w e65 nie grzeszy trwałością ale i tak je kochamy za to właśnie ze są takie kapryśne. Pomimo tego że już wydałem na nią ponad 10tys przez nie cały rok to nie jest mi szkoda wydanej kasy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar xaser
    BMW
    E65 730d
    Ja wydalem na ostatnim serwisie prawie 10tys i tez nie zaluje przynajmniej mam sprawne autko i jak bede sprzedawal to kupujacy bedzie zadowolony :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez YBSA Zobacz posta
    Jakub: Ojojoj byłbym bardzo ostrożny w takim stwierdzeniu. Pisząc mój post miałem na myśli całokształt modelu e65/66. Jestem zalogowany na wielu forach i na prawdę widać ile problemów stwarza te auto.

Kiedyś, z 10lat temu byłem z taką fajną lampucerką. Miłość level 12/10. I też gwarantowałem wszystkim że to jest właśnie ta ostatnia na całe życie. Ba, nawet dałbym sobie obciąć za nią przyjaciela. I dziś nie miałbym czym r*chać... :)
    Dlaczego widziałem w opisie u Ciebie 740d a teraz jest 730d??

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)