echh szkoda gadac Panowie... odbiera³em wczoraj moje okularki w optyku w centrum Auchan na Modliñskiej./..zap³aci³em...w³o¿y³em portfel do kielni..ma³y t³oczek ..przecisn±³em sie...wsiadam do auta i co¶ mi nie pasuje...k...wa mac portfel...
dolecia³em do optyka ..by³o ju¿ pusto...zawsze wo¿e troche gotówki przy sobie..al kij z tym...prawo jazdy....na dodatek brytyjskie , firmowe karty, ...wszystko,,,papiery od auta..wszystko szlag trafi³...³udzi³em sie jeszce i kaza³em og³osiæ ze znalazca otrzyma wysok± nagrodê....kij z kas± i kartami...prawko...masakra
ogólnie wyrobienie prawkoa bedzie trwa³o jakie¶ dwa tygodnie
a koszty?
799 pln lot do londynu i z powrotem ,
17.50 funciaków duplikat
bilet juz zabukowa³em wylatuje zaraz po sylwku i bede sie tam kisi³ 3 tygodnie...
i bez autka :(((((((((((
kurde....czasem zazdroszcze tym z polskim prawo jazdy...ale ja przynajmniej nie ³apie punktów karnych...mia³bym ich w tym roku ju¿ z 60 hehehehe
nop i dobrze ze mam tam gdzie mieszkac bo na hotel tez bym sie wywali³..
ale tak ju¿ na marginesie..to powiem wam jedno...nigdy w polsce nie dojdziemy do takiego postepu w sprawach urzedowych , zadzwoni³em dzi¶ do DVLA ( ichni departament transportu) powiedzia³em co i jak..z acji ze mam swój nr identyfikacyjny brytyjski i miejsce zameldowania..w poniedzia³ek ju¿ w skrytce pocztowej w londynie bed± czeka³y na mnie wnioski o wydane duplikatu...i ca³a procedura zosta³a ju¿ wszczêta...
tylko u nas tak i mo¿e ca³kiem sie przekonam do tego ze mo¿e i u nas byæ ta sielankowo
Easy

Odpowiedz z cytatem