Witeczka :)
Witeczka :)
Witka
Auto widać dziewicze :D
Jak prywatnie projektujesz wnętrza to co robisz zawodowo? :D Masz jakiś link do prac? Chętnie popatrzę bo temat w miarę mi bliski :)
Pozdro
witaj
Witka ;)
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
W tej chwili zajęcia prywatne powiązały sie już z zawodowymi. Moja strona jest w przygotowaniu i bedzie dostępna ok 10 stycznia. Jak już będzie gotowa to podam linka, a jak na razie kilka projektów zamieściłem tu wiec zapraszamZamieszczone przez tristeza
http://robertokrak.fotosik.pl/albumy/565680.html
Pozdrawiam
Witam i ja :)
Tego dziesiątaka to chyba nie po Kraku robisz?? :shock: Chyba że nocami głównie jeździsz :D
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
elo witam
auto super POZAZDROSCIC![]()
projekty zreszta też
PZDR
B andyci
M ają
W szystko
Jeśli wierzyć wyświetleniom kompa (a tak jest), to Robert robi średnio ok. 10.5L/100 - no ale oczywiście mamy warunki zimowe, gdzie się delikatnie obchodzimy z naciskami na gaz.Zamieszczone przez michal_5000
Zobaczymy na wiosne w jakim zakresie będzie się mieścił :)
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Ja tam koledze wierze ze 10l/100 pali mam taki sam motor i udało mi sie zejśc średni miasto/trasa Warszawa-Ostrów Maz (w tym korki i takie tam ) do 9l/100 przy jezdzie normalnej do 130-140 :)Zamieszczone przez michal_5000
Na trasie przy tempomacie zatrzymanym na ok120-130 komp pokazuje ok 8,5 l![]()
miasto sprawdzłem bo mam zawsze pełen kocioł to ok 11,5 l przy nie dogrzaniu pełnym czyli ciągle wysiadałem gdzies :P :D
Możesie nie wierzyć ale taka jest prawda !!
Niestety prawda jest bardziej brutalna. dziesiątaka mozna zrobic ale na trasce :):):) Mozna nawet zejsc do 7.5 ale to nie jazda. Ostatnio troszke sobie agresywniej po miescie pojezdzilem do tego korki itp i na komputerze wyszlo 16.5l/100 ale tak naprawde to nie byla jazda naturalna :) Srednia ze spalania 12 l/100 w tym 50/50 trasa mocno zakorkowane misto . Jak ktoś chce może mu palic po mieście 10, kwestia nogi i radości z jady