Cze¶æ, choæ jestem nowy na forum (i jest to pierwsze forum, do jakiego do³±czy³em) to mi³o¶nikiem aut z bawarii jestem od 9 lat.... moja krotka historia - kiedy¶ wierzy³em, ¿e nowy Fiat to super auto, bo by³ lepszy od malucha... po po³ roku pojecha³em na gie³de i zamieni³em na 13-letnie 525iA kombi z 1992 roku i szok....:). po 3 latach bezawaryjnej jazdy poslucha³em "dobrych znajomych" i kupi³em nowsze auto - "okazyjnie" - nauczka - nie ma okazji , a dobre musi kosztowaæ. Po roku jazdy e-39 535i z 1998r przesiad³em sie na powrót na e-34, tym razem 520i Kombi w manualu... po 3 latkach jazdy bez przygód zakupi³em e-39kombi... miesiac temu przyszed³ czas na zmiane (po pó³tora roku) - kupi³em e38 - 740iAL z po³owy 2000r.
Póki co autko w wiekszo¶ci sta³o - by³em w podrózy s³u¿bowej, ale zdo³a³em zarejstrowaæ.
Kupi³em niedrogo (moim zdaniem), ale jest lista rzeczy do zrobienia:
1. tapicerka i ¶rodek - ³adny kremik, ale pobrudzona i przypalona na s³upku od kierowcy - jutro piore,
2. opony zdarte i to bardzo - w zesz³ym tygodniu wymieni³em,
3. zbie¿no¶æ - to by³ powód zdartych gum - jutro bêdzie poprawiona
4. nerka lewa siê rusza,
5. wyg³uszenie maski przedniej - porwane
6. brak dyszy spryskiwacza lampy przedniej
7. co¶ wali w przednim zawiasie przy byle nierówno¶ci - w weekend zajze
8. przycina siê otwieranie elektryczne tylnej klapy oraz otwieranie maski przedniej
9 roleta tylnej, bocznej szyby - pogryziona.... sic...

Poza tym inne "pierdo³y" i standardowy serwis przy zakupie auta - ale juz siê cieszê, ze jest mój i bêdzie tylko lepszy.... mam nadziejê , ¿e nie pu¶ci mnie z torbami....
aha - jestem z Warszawskiego ursynowa - macie moze namiary na miejsce, gdzie móg³bym skompletowaæ drobiazgi do auta - na allegro znalaz³em kilka miejsc , ale najbli¿sze ok 150km ode mnie.

Dzieki,
PabloS.