Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 31 do 40 z 47

W±tek: D³ugas w fa³dwana¶cie

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Nigdzie nie trzeba zg³aszaæ, moderacja sama uwa¿nie czyta ;)

Co do podej¶cia: ka¿dy ma inne priorytety. Jeden woli blondynki, a drugi jak mu nogi ¶mierdz±. Nie ma siê co spieraæ.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Martynka
    Do³±czy³
    Dec 2013
    BMW
    735 iL
    Sk±d
    Zabrze
    jak czyta to niech sie udziela
    ¯ycie jest zbyt krótkie, ¿eby je¼dziæ dieslem...

Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Ale co mam siê udzielaæ? Auto ju¿ by³o omawiane. Z tego co pamiêtam nawet dosyæ dok³adnie zosta³o opisane, ³±cznie z przedstawieniem do¶æ sporej ilo¶ci mankamentów, szczególnie blacharskich. Czytam tylko i siê zastanawiam czy to ja mam tak dobr± pamiêæ czy Wy tak± s³ab± :P

Co do kwestii dbania...
    Kto by³ na Zlocie ten wie jak niestety moje auto aktualnie wygl±da, lecz gdybym mia³ za 1h wyjechaæ nim np. do Portugalii albo w inn± odleg³± trasê to nie musia³bym siê zastanawiaæ czy dojadê.

EDIT:
    Ma³o tego. W pude³kach czekaj± ju¿ kolejne czê¶ci zamienne i znowu nie bêd± to elementy maj±ce wp³yw na estetykê... <bezradny>
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 03-11-2014 o 22:22

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar mario80
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    e32 750
    Sk±d
    Wawa
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    no tak, telefon na pok³adzie, mo¿e tego nie utopie :)

auto fajne, ³adne, kompletne i nie tuningowane, a cena poni¿ej jednej wyp³aty... gdyby nie te zobowi±zania ;)
    Martynka, Ty chcesz tu kupiæ auto, czy pochwaliæ siê ile zarabiasz??? :-)

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2013
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Sk±d
    Opolskie
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Ale co mam siê udzielaæ? Auto ju¿ by³o omawiane. Z tego co pamiêtam nawet dosyæ dok³adnie zosta³o opisane, ³±cznie z przedstawieniem do¶æ sporej ilo¶ci mankamentów, szczególnie blacharskich. Czytam tylko i siê zastanawiam czy to ja mam tak dobr± pamiêæ czy Wy tak± s³ab± :P

Co do kwestii dbania...
    Kto by³ na Zlocie ten wie jak niestety moje auto aktualnie wygl±da, lecz gdybym mia³ za 1h wyjechaæ nim np. do Portugalii albo w inn± odleg³± trasê to nie musia³bym siê zastanawiaæ czy dojadê.

EDIT:
    Ma³o tego. W pude³kach czekaj± ju¿ kolejne czê¶ci zamienne i znowu nie bêd± to elementy maj±ce wp³yw na estetykê... <bezradny>
    W sumie to Twoja ma tylko problem z blachark±, ale wnêtrze wygl±da wg mnie super.Wiem bo ogl±dalem kilka miesiecy temu hehe

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC
    Chyba trzeba zacz±æ robiæ fotorelacjê i wrzucaæ info jak siê wymienia choæby klocki czy ¿arówkê. W innym wypadku forumowicze mog± byæ bardzo srodzy w ocenach na odleg³o¶æ, no bo przecie¿ jak do³o¿y³e¶ sobie gad¿et to siê pochwali³e¶, a skoro zdjêæ z wymiany oleju nie ma to pewnie ju¿ 4 rok na tym samym je¼dzi
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Czy kto¶ kupi w koñcu to auto?
    To zamiast ci±gn±æ drugi temat,otworzy siê trzeci w dziale "mam problem z e32"

Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez impex Zobacz posta
    W sumie to Twoja ma tylko problem z blachark±, ale wnêtrze wygl±da wg mnie super.Wiem bo ogl±dalem kilka miesiecy temu hehe
    S³owo "tylko" powinno byæ ujête w cudzys³ów. Najgorsze jest, ¿e za d³ugo w temacie 7er E32 siedzê i wiem, ¿e remont blacharki to nie jest wydatek ani 3, ani 5, ani nawet 7 tys. z³, a ¿e nie zarabiam tyle co Martynka (), to i zebranie tej kupki trochê wiêcej czasu mi zajmie.
    Co do wnêtrza to rzeczywi¶cie, choæ ma pewne mankamenty (które byæ mo¿e tylko ja widzê) to jednak nie muszê siê go wstydziæ.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Martynka
    Do³±czy³
    Dec 2013
    BMW
    735 iL
    Sk±d
    Zabrze
    Moim zdaniem próg podatkowy w którym siê rozliczasz nie ma wp³ywu na to jak dbasz o samochód, jak jest siê druciarzem to niezale¿nie od posiadania bêdziesz ³ata³ drutem i klei³ ta¶m± zamiast wymieniæ na nowe, jak masz odrobinê kultury technicznej oraz trochê serca w³o¿onego w te parê kilo stali to zamiast ³ataæ pogarszaj±c stan techniczny auta oraz bezpieczeñstwo na drodze to wymienisz lub naprawiasz zgodnie ze sztuk± rozci±gaj±c to najwy¿ej w czasie.
    ¯ycie jest zbyt krótkie, ¿eby je¼dziæ dieslem...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2014
    BMW
    E32 750iL High Line
    Sk±d
    Chodzie¿
    Blog
    8
    Doczyta³em, nie mniej by³em ogl±daæ i faktycznie nie pracuje w ogóle na dwa cylindry, w reszcie wypadaj± zap³ony, nivo prawy ty³ rozszczelnione, brak os³on silnika, nawiewu na tarcze z jednej strony, baga¿nik ca³y zalany wod±, trochê szpachlu z przodu, boku i z ty³u, szyba przednie do wymiany, sta³a do¶æ d³ugo gdzie¶ pod chmurk±, pod³±cza³em tester i sondy ledwo co ¿yj±, potencjometry od przepustnic zawieszone, brak zmiany sygna³u, itp itd. ogólnie kto¶ tam sporo namiesza³ a wiadomo, ¿e po kim¶ dochodziæ co jest co to mo¿e byæ ca³kiem niez³a przeprawa choæ z drugiej strony wszystko jest do ogarniêcia ;) Na plus w miare zadbane wnêtrze i dobre wyposa¿enie. Ja siê nie zdecydowa³em ale mo¿e kto inny podejmie wyzwanie, w koñcu ciê¿ko o E32 bez przygód.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •