Dok³adnie o t± chodzi :) Dziêki za info, jak siê uda to jutro, najpó¼niej pojutrze bêdê j± widzia³ tak¿e zdam relacjê ;)
Dok³adnie o t± chodzi :) Dziêki za info, jak siê uda to jutro, najpó¼niej pojutrze bêdê j± widzia³ tak¿e zdam relacjê ;)
Na moje to ¶wiat³o tak pada, bo drewno pod wajch± biegów jest takie samo jak ta listwa.
Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
poszukaj na forum, ju¿ relacje kto¶ zdawa³, by³a ju¿ wcze¶niej og³aszana ale z niesprawnym silnikiem
¯ycie jest zbyt krótkie, ¿eby je¼dziæ dieslem...
http://allegro.pl/bmw-750il-e32-od-p...737165880.html
Masz jeszcze '89 w podobnej opcji.
Zabawne te dywagacje o kolorach drewienek w przypadku ponad 20 letniego v12.
Pierwszy serwis po zakupie tego i ka¿dego pojazdu z tej wersji poprzedzaj±cy dalsze u¿ytkowanie nawet weekendowo pomna¿a cenê zakupu x 2.
Ale wiadomo, listewka i drewienko wa¿niejsze, mimo ¿e z przepustnicami w tym polifcie nie mogli sobie poradziæ przez pó³ roku.
Czarne e32 w benzynie!
Dalej uwa¿am to za dobr± cenê wyj¶ciow±. Przecie¿ nie mówiê o kupowaniu przypadkowego auta do jazdy wokó³ komina. Skoro z potrzeby mechanicznej i moich innych widzimisiê utopi³em w mojej 735 10 ty¶ nie licz±c zakupu to dla ³adnej 750 nie ¿a³owa³bym wiêcej.
Jest pewnie sporo ludzi i przypadków tych aut kupionych na allegro za dyche i je¿d¿±cych d³u¿sz± albo krótsz± chwilê. Zale¿y co kto lubi i ile ma szczê¶cia.
Zdecydowana wiêkszo¶æ z nich przy pierwszej wiêkszej awarii uniemo¿liwiaj±cej dalsz± jazdê l±duje z powrotem w og³oszeniach.
Nie bardzo mnie ju¿ interesuj± te historie bo pozna³em ich wiêcej ni¿ da siê spamiêtaæ, natomiast w kontek¶cie tego tematu wa¿ne jest jedno;
potwierdzone do¶wiadczeniem z pierwszej rêki i wspólnych d³ugich godzin warsztatowych:
- ogarniêcie SPRAWNEGO i je¿d¿±cego e32 v12 w taki sposób ¿eby przywróciæ pe³n± sprawno¶æ wszystkich elementów napêdu, zawieszenia i hamulców, przygotowanie ca³ego osprzêtu silnika i skrzyni do bezproblemowego u¿ytkowania w trasach to koszt ok 14 tys - samych czê¶ci bez robocizny.
Ktokolwiek zamierza cisn±æ ¿e to jest za du¿o, cena z kosmosu i cokolwiek w tym rodzaju, albo nie robi³ tego w ogóle, albo robi³ to pó³¶rodkami.
Czarne e32 w benzynie!
Dalej twierdzê, ¿e jak kupisz ³adne auto to jest to mo¿liwe