Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 47

W±tek: D³ugas w fa³dwana¶cie

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2014
    BMW
    E32 750iL High Line
    Sk±d
    Chodzie¿
    Blog
    8
    Dok³adnie o t± chodzi :) Dziêki za info, jak siê uda to jutro, najpó¼niej pojutrze bêdê j± widzia³ tak¿e zdam relacjê ;)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Kecaj
    Do³±czy³
    Apr 2012
    BMW
    E32 730i M60B30 '94, E36 328i Coupe '95, E34 520i Touring '96
    Sk±d
    O¿arowice
    Na moje to ¶wiat³o tak pada, bo drewno pod wajch± biegów jest takie samo jak ta listwa.

Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
    3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
    E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Martynka
    Do³±czy³
    Dec 2013
    BMW
    735 iL
    Sk±d
    Zabrze
    poszukaj na forum, ju¿ relacje kto¶ zdawa³, by³a ju¿ wcze¶niej og³aszana ale z niesprawnym silnikiem
    ¯ycie jest zbyt krótkie, ¿eby je¼dziæ dieslem...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków

http://allegro.pl/bmw-750il-e32-od-p...737165880.html

Masz jeszcze '89 w podobnej opcji.

Zabawne te dywagacje o kolorach drewienek w przypadku ponad 20 letniego v12.

Pierwszy serwis po zakupie tego i ka¿dego pojazdu z tej wersji poprzedzaj±cy dalsze u¿ytkowanie nawet weekendowo pomna¿a cenê zakupu x 2.

Ale wiadomo, listewka i drewienko wa¿niejsze, mimo ¿e z przepustnicami w tym polifcie nie mogli sobie poradziæ przez pó³ roku.
    Czarne e32 w benzynie!

Do³±czy³
    Dec 2013
    BMW
    735 iL
    Sk±d
    Zabrze
    Dalej uwa¿am to za dobr± cenê wyj¶ciow±. Przecie¿ nie mówiê o kupowaniu przypadkowego auta do jazdy wokó³ komina. Skoro z potrzeby mechanicznej i moich innych widzimisiê utopi³em w mojej 735 10 ty¶ nie licz±c zakupu to dla ³adnej 750 nie ¿a³owa³bym wiêcej.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Byczus
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    E39 530dAT, E32 730i V8 manual
    Sk±d
    Poznañ
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    http://allegro.pl/bmw-750il-e32-od-p...737165880.html

Zabawne te dywagacje o kolorach drewienek w przypadku ponad 20 letniego v12.

Pierwszy serwis po zakupie tego i ka¿dego pojazdu z tej wersji poprzedzaj±cy dalsze u¿ytkowanie nawet weekendowo pomna¿a cenê zakupu x 2.

Ale wiadomo, listewka i drewienko wa¿niejsze, mimo ¿e z przepustnicami w tym polifcie nie mogli sobie poradziæ przez pó³ roku.
    no tak, przecie¿ kupi³em E32 za 9tys. i jest idealna, nic nie musia³em przy niej robiæ, tylko laæ i je¼dziæ...
    Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.

Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.

By³o BMW E34 525i manual 1991r.

Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Jest pewnie sporo ludzi i przypadków tych aut kupionych na allegro za dyche i je¿d¿±cych d³u¿sz± albo krótsz± chwilê. Zale¿y co kto lubi i ile ma szczê¶cia.

Zdecydowana wiêkszo¶æ z nich przy pierwszej wiêkszej awarii uniemo¿liwiaj±cej dalsz± jazdê l±duje z powrotem w og³oszeniach.

Nie bardzo mnie ju¿ interesuj± te historie bo pozna³em ich wiêcej ni¿ da siê spamiêtaæ, natomiast w kontek¶cie tego tematu wa¿ne jest jedno;

potwierdzone do¶wiadczeniem z pierwszej rêki i wspólnych d³ugich godzin warsztatowych:

- ogarniêcie SPRAWNEGO i je¿d¿±cego e32 v12 w taki sposób ¿eby przywróciæ pe³n± sprawno¶æ wszystkich elementów napêdu, zawieszenia i hamulców, przygotowanie ca³ego osprzêtu silnika i skrzyni do bezproblemowego u¿ytkowania w trasach to koszt ok 14 tys - samych czê¶ci bez robocizny.

Ktokolwiek zamierza cisn±æ ¿e to jest za du¿o, cena z kosmosu i cokolwiek w tym rodzaju, albo nie robi³ tego w ogóle, albo robi³ to pó³¶rodkami.
    Czarne e32 w benzynie!

Do³±czy³
    Dec 2013
    BMW
    735 iL
    Sk±d
    Zabrze
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    je¿eli kto¶ chce wydaæ na auto 20- 25 tysi to mysle ze zmiesci sie w budzecie
    @sz4l0ny patrz co napisa³em wy¿ej, wynika z tego, ¿e nie wiele siê pomyli³em i jak widaæ bior±c pod uwagê mnie i to ¿e robociznê robiê sam to kwota 25 tys za ³adne i sprawne auto jest realna.

Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    @sz4l0ny patrz co napisa³em wy¿ej, wynika z tego, ¿e nie wiele siê pomyli³em i jak widaæ bior±c pod uwagê mnie i to ¿e robociznê robiê sam to kwota 25 tys za ³adne i sprawne auto jest realna.
    W przypadku zakupu e32 v12 w cenie 8 tys do rejestracji i niech bêdzie te 14 tys wk³adu w czê¶ciach to ju¿ jest 22 tys.

Zostaje koszt rejestracji i 20 paro letni lakier, oraz wnêtrze.
    Czarne e32 w benzynie!

Do³±czy³
    Dec 2013
    BMW
    735 iL
    Sk±d
    Zabrze
    Dalej twierdzê, ¿e jak kupisz ³adne auto to jest to mo¿liwe

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •