Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Długas w fałdwanaście

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Ale co mam się udzielać? Auto już było omawiane. Z tego co pamiętam nawet dosyć dokładnie zostało opisane, łącznie z przedstawieniem dość sporej ilości mankamentów, szczególnie blacharskich. Czytam tylko i się zastanawiam czy to ja mam tak dobrą pamięć czy Wy taką słabą :P

Co do kwestii dbania...
    Kto był na Zlocie ten wie jak niestety moje auto aktualnie wygląda, lecz gdybym miał za 1h wyjechać nim np. do Portugalii albo w inną odległą trasę to nie musiałbym się zastanawiać czy dojadę.

EDIT:
    Mało tego. W pudełkach czekają już kolejne części zamienne i znowu nie będą to elementy mające wpływ na estetykę... <bezradny>
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 03-11-2014 o 21:22

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Ale co mam się udzielać? Auto już było omawiane. Z tego co pamiętam nawet dosyć dokładnie zostało opisane, łącznie z przedstawieniem dość sporej ilości mankamentów, szczególnie blacharskich. Czytam tylko i się zastanawiam czy to ja mam tak dobrą pamięć czy Wy taką słabą :P

Co do kwestii dbania...
    Kto był na Zlocie ten wie jak niestety moje auto aktualnie wygląda, lecz gdybym miał za 1h wyjechać nim np. do Portugalii albo w inną odległą trasę to nie musiałbym się zastanawiać czy dojadę.

EDIT:
    Mało tego. W pudełkach czekają już kolejne części zamienne i znowu nie będą to elementy mające wpływ na estetykę... <bezradny>
    W sumie to Twoja ma tylko problem z blacharką, ale wnętrze wygląda wg mnie super.Wiem bo oglądalem kilka miesiecy temu hehe

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez impex Zobacz posta
    W sumie to Twoja ma tylko problem z blacharką, ale wnętrze wygląda wg mnie super.Wiem bo oglądalem kilka miesiecy temu hehe
    Słowo "tylko" powinno być ujęte w cudzysłów. Najgorsze jest, że za długo w temacie 7er E32 siedzę i wiem, że remont blacharki to nie jest wydatek ani 3, ani 5, ani nawet 7 tys. zł, a że nie zarabiam tyle co Martynka (), to i zebranie tej kupki trochę więcej czasu mi zajmie.
    Co do wnętrza to rzeczywiście, choć ma pewne mankamenty (które być może tylko ja widzę) to jednak nie muszę się go wstydzić.

Uprawnienia umieszczania postów