Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Długas w fałdwanaście

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Nigdzie nie trzeba zgłaszać, moderacja sama uważnie czyta ;)

Co do podejścia: każdy ma inne priorytety. Jeden woli blondynki, a drugi jak mu nogi śmierdzą. Nie ma się co spierać.

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    jak czyta to niech sie udziela
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Ale co mam się udzielać? Auto już było omawiane. Z tego co pamiętam nawet dosyć dokładnie zostało opisane, łącznie z przedstawieniem dość sporej ilości mankamentów, szczególnie blacharskich. Czytam tylko i się zastanawiam czy to ja mam tak dobrą pamięć czy Wy taką słabą :P

Co do kwestii dbania...
    Kto był na Zlocie ten wie jak niestety moje auto aktualnie wygląda, lecz gdybym miał za 1h wyjechać nim np. do Portugalii albo w inną odległą trasę to nie musiałbym się zastanawiać czy dojadę.

EDIT:
    Mało tego. W pudełkach czekają już kolejne części zamienne i znowu nie będą to elementy mające wpływ na estetykę... <bezradny>
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 03-11-2014 o 21:22

Zaawansowany Użytkownik Awatar mario80
    BMW
    e32 750
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    no tak, telefon na pokładzie, może tego nie utopie :)

auto fajne, ładne, kompletne i nie tuningowane, a cena poniżej jednej wypłaty... gdyby nie te zobowiązania ;)
    Martynka, Ty chcesz tu kupić auto, czy pochwalić się ile zarabiasz??? :-)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Ale co mam się udzielać? Auto już było omawiane. Z tego co pamiętam nawet dosyć dokładnie zostało opisane, łącznie z przedstawieniem dość sporej ilości mankamentów, szczególnie blacharskich. Czytam tylko i się zastanawiam czy to ja mam tak dobrą pamięć czy Wy taką słabą :P

Co do kwestii dbania...
    Kto był na Zlocie ten wie jak niestety moje auto aktualnie wygląda, lecz gdybym miał za 1h wyjechać nim np. do Portugalii albo w inną odległą trasę to nie musiałbym się zastanawiać czy dojadę.

EDIT:
    Mało tego. W pudełkach czekają już kolejne części zamienne i znowu nie będą to elementy mające wpływ na estetykę... <bezradny>
    W sumie to Twoja ma tylko problem z blacharką, ale wnętrze wygląda wg mnie super.Wiem bo oglądalem kilka miesiecy temu hehe

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Chyba trzeba zacząć robić fotorelację i wrzucać info jak się wymienia choćby klocki czy żarówkę. W innym wypadku forumowicze mogą być bardzo srodzy w ocenach na odległość, no bo przecież jak dołożyłeś sobie gadżet to się pochwaliłeś, a skoro zdjęć z wymiany oleju nie ma to pewnie już 4 rok na tym samym jeździ
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Czy ktoś kupi w końcu to auto?
    To zamiast ciągnąć drugi temat,otworzy się trzeci w dziale "mam problem z e32"

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez impex Zobacz posta
    W sumie to Twoja ma tylko problem z blacharką, ale wnętrze wygląda wg mnie super.Wiem bo oglądalem kilka miesiecy temu hehe
    Słowo "tylko" powinno być ujęte w cudzysłów. Najgorsze jest, że za długo w temacie 7er E32 siedzę i wiem, że remont blacharki to nie jest wydatek ani 3, ani 5, ani nawet 7 tys. zł, a że nie zarabiam tyle co Martynka (), to i zebranie tej kupki trochę więcej czasu mi zajmie.
    Co do wnętrza to rzeczywiście, choć ma pewne mankamenty (które być może tylko ja widzę) to jednak nie muszę się go wstydzić.

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Moim zdaniem próg podatkowy w którym się rozliczasz nie ma wpływu na to jak dbasz o samochód, jak jest się druciarzem to niezależnie od posiadania będziesz łatał drutem i kleił taśmą zamiast wymienić na nowe, jak masz odrobinę kultury technicznej oraz trochę serca włożonego w te parę kilo stali to zamiast łatać pogarszając stan techniczny auta oraz bezpieczeństwo na drodze to wymienisz lub naprawiasz zgodnie ze sztuką rozciągając to najwyżej w czasie.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 750iL High Line
    Blog
    8
    Doczytałem, nie mniej byłem oglądać i faktycznie nie pracuje w ogóle na dwa cylindry, w reszcie wypadają zapłony, nivo prawy tył rozszczelnione, brak osłon silnika, nawiewu na tarcze z jednej strony, bagażnik cały zalany wodą, trochę szpachlu z przodu, boku i z tyłu, szyba przednie do wymiany, stała dość długo gdzieś pod chmurką, podłączałem tester i sondy ledwo co żyją, potencjometry od przepustnic zawieszone, brak zmiany sygnału, itp itd. ogólnie ktoś tam sporo namieszał a wiadomo, że po kimś dochodzić co jest co to może być całkiem niezła przeprawa choć z drugiej strony wszystko jest do ogarnięcia ;) Na plus w miare zadbane wnętrze i dobre wyposażenie. Ja się nie zdecydowałem ale może kto inny podejmie wyzwanie, w końcu ciężko o E32 bez przygód.

Uprawnienia umieszczania postów