Cytat Zamieszczone przez pokolacji Zobacz posta
Byc moze. Ja tylko napisalem ze wiekszy glosnik slabej jakosci zagra gozej niz mniejszy znacznie lepszej jakosci...
Nierozumiem z tym litrarzem bagaznika, nie mam glosnika typu free air wiec z tylu jest zrobiona skrzynia odpowiedniej pojemnosci.
Nie napisalem tez ze 400w rms zagluszy reszte glosnikow tylko ze wieksze wartosci rms moga to zrobic... choc nawet przy 400w i standardowych glosnikach bylo by pewnie podobnie.
Jasne jest tez ze seryjne glosniki 13cm nie nadaja sie do dobrego grania i dlatego swoj system audio budowalem od przodu a nie od suboofera.
Dalej bede sie upieral ze najrozsadniejszym i najbardziej estetycznym sposobem jest montarz suboofera w miejscu rekawa na narty.
Dobry glosnik 10 cali i dobry wzmacniacz dostarczy wystarczajaca ilosc dobrej jakosci basu. Nie jestem muzykiem i byc moze mam mniejsze wymagania co do sprzetu.
Pozdrawiam.
Zgadzam sie z Toba ;) Ale tez w granicach "rozsadku" co do tej wielkosci glosnika.. napewno glosnik wypasionej firmy 10 cali nie zagra tego co marny glosnik 18 cali no ale to juz chyba nie ma znaczenia w autach bo nikt chyba 18 calaka nie wozi w bagazniku ;) A co do tego glosnika w miejscu na narty to tak myslalem ze typu free air hehe ale skoro jest skrzynia odpowiednia to oki jest w pozadku jedyny problem jest wtedy jesli ktos ma butle LPG ;)