W plastikowej części chłodnicy na górze jest rurką z gwintem o się nie mylę to podłącza się tam przewód który chłodzi automatyczną skrzynie z pod niego właśnie wycieka płyn.
W plastikowej części chłodnicy na górze jest rurką z gwintem o się nie mylę to podłącza się tam przewód który chłodzi automatyczną skrzynie z pod niego właśnie wycieka płyn.
Czesc.
Fanka, czemu tego nie załątałaś jeszcze, na klub-bmw już ponad pół roku temu o tym gadalśmy razem, jak to załatać, albo wymienić chłodnice ! :razz:
A co do dolewania uszczelniacza, to ODRADZAM. przez taki błąd musiałem wymienić pompke wspomagania obiegu (dla ogrzewania) z elektrozaworkami.
Nagrzewnica jak nie ma obiegu płynu, to nie ma z czego przejmować ciepła dla ogrzania kabiny, a płynu zawsze musisz mieć na tyle, alby i w zbiorniczku wyr. był.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Mój to pokleił i trzymało jakiś czas ale znowu leci :(
w tym miesiącu to już chyba jednak kupię chłodnice bo mnie to denerwuje. Chyba że uda się pospawac gdzieś w zielonej górze.
Tak, leci tylko zimne powietrze. Będzie miało temperaturę taką, jaka jest na zewnątrz auta.Zamieszczone przez rom86
Ciepłe będzie leciało z pod siedzeń kierowcy i pasażera - tak jest to rozwiązane.
BMW 735 na lato....
Koła mogą być cztery ale cylindrów musi być pięć...
>>> A U D I QUATTRO <<<
Auto na duży śnieg
musze przyznac - ogrzewanie w E32 nie jest rewelacyjne... Pomimo ze kocham te auta, to E32 tez ma bolaczki. Musisz czym predzej zalatac dziure, i brob boze nie uzywac jakichkolwiek uszczelniaczy. To nie Polonez zeby fusy z kawy lac..
szczelny uklad cisnieniowy w BMW to podstawa
Dołączę się do tematu.
Czy ktoś wie może z których wylotów powietrza jaki powinno lecieć (gdzie tylko ciepłe, tylko zimne gdzie z regulacją itp.)
pozdro
Witam. U mnie z tyłu między fotelami także leci ciepłe powietrze a nie jak koledzy pisali wcześniej że tylko zimne powinno.
Witam mi leci zimne cały czas ale z tego co wyczytałem w instrukcji powinło tam lecieć regulowane zinme i ciepłe powietrze regulacja pewnie odbywa się pokrętłem pomiędzy środkowymi wlotami z przodu, tylko nie wiem dlaczego mi leci zimne? Może silniczek w nagrzewnicy się nie przstawia od tego jest inny musze rozebrać tunel będę wiedział.
bardzo typowa usterka chlodnic e32 niestetyZamieszczone przez fankabmw
Witam podpinam sie pod temat,mam taki problem ze dmuchawa dziala tylko na ustawieniu jej w pozycji max ,czy ktos mi moze powiedziec gdzie znajduje sie ten jez sterownik biegow dmuchawy,dotychczas jezdzilem caly czas e36 to wiedzialem gdzie co jest a tutaj jak narazie sie nie odnajduje w tym modelu (e32 3.0i)
Pozdro