Cytat Zamieszczone przez KubicaPL
Cytat Zamieszczone przez Aldik
Cytat Zamieszczone przez KubicaPL
Cytat Zamieszczone przez Aldik
kup my jakieś inne bmw moze!?" :)

Może się czepię, ale...: nie ma Mercedesa W220 w kombi :x modele Mercedesa (nazwy generacji) mające na początku literkę "S" to kombi! ;)
A kto mówi o kombi ? :) S-ki nie było w kombiku to wiadomo, a Merc takowe np w E-klasie określa literką "T" :)
Nie, nie, nie, trochę mnie nie zrozumiałeś ;)
Chodzi mi o to, że Mercedes swoje modele kombi oznacza (kodowo) na początku literką "S", a nie "W" jak to ma miejsce w przypadku sedanów/limuzyn. Wpisz sobie w google np. Mercedes S124 a później W124 i zobaczysz o co mi chodziło ;). Oznakowaniem kodowym w Mercu jest W140, W220, W124, S124, itd ;) Więc według nazwy tematu chodzi o S-klasę kombi (której jak sam napisałeś - nie ma)
Oznaczenie "T" tyczy się tylko nazwy modelu (a nie oznakowania kodowego), jak przytoczone przez Ciebie E-klasse T modelle.

(mam nadzieję, że za bardzo nie namieszałem)
nie czytałem całego tematu ale kolego mówisz głupoty straszne.W124 jest za równo coupe,sedan i kombi. Kombi masz wyraźnie zaznaczone np 300TD lub 300TE.Nie myl że to 300TE to turbo benzyna.kto Ci takich głupot nagadał :razz: co to jest S124 nawet nie chce mi sie czytać takich glupot jak piszesz.przeciez praktycznie kazdy merc ma "W" podobnie jak bmw "Exx"