Na prawdę chyba żyjesz w jakimś matrixie. Daj mi namiar na siebie, od dziś będę serwisował u ciebie swoje auta, oczywiście w tych cenach co podajesz na forum.
W renomowanym zakładzie zrobienie ASB to 4000zł. Szyba z czujką 1400zł. Dyfer nie mam pojęcia. Rozrusznik regenerowany 400zł. Airbag- nie wiadomo co jest strzelone wiec nie zakładaj od razu że to wina tylko samej poduszki. Ale zakładając ze tak, to masz kolejne 200zł. Polerka 800zł. u dobrych magików, np AutoKlinika w Przasnyszu. Nie biorę pod uwagę usług za 200zł bo taką właśnie zafundował handlarz i efekt jest jak widać. Opony, 1600zł, geometria 300zł. Skoro są nowe gumy to wypadało by zrobić całą geo. Aha, auto bez powodu nie wycięło tych opon, pewnie coś jest nie tak z wahaczami/drążkami. Dolicz lekkim *ujem 1000zł na zrobienie zawiasu. Uwalone jest ASC, naprawa kompa (zakładając ze to jego wina) to 250zł na allegro. Lecimy dalej- czujniki cofania- 300?500zł? Dajmy na to 400. Czujnik deszczu? Zawory ogrzewania- to akurat wiem- 1100zł bo robiłem w swojej 740d. Regeneracja lamp/odbłyśników- 250zł plus 200zł nowe klosze. Recycling 500zł, OC + rej. 600zł. No i pozostaje kwestia dlaczego każdy klient który przyjeżdża obejrzeć auto zastaje je z gorącym silnikiem ;-)
Dobra, podliczmy: mi to wyszło 13.000zł plus robota dyfra i czujnika deszczu!
I JAK? WARTO???
W jaki sposób zamierzasz zdobyć do niej dokumenty?

Odpowiedz z cytatem