Wiec tak pojecha³em autem na spotkanie wa¿ne. Pozostawi³em samochód na jakie¶ 2 godziny temp powietrza oko³o 3 stopnie. Przyszed³em zapali³em temp silnika na niebieskim wiêc chwile pochodzi³ sobie po prze³±czeniu na gaz dopiero ruszy³em. Autko jecha³o normalnie. Na ¶wiat³ach zatrzyma³em siê przysz³o zielone ja mu naciskam gaz a on tak zbiera³ siê ale czu³em ¿e co¶ nie tak (ka¿dy czuje swoje auto i wie co mo¿e tak¿e od razu wiedzia³em ¿e nie ma mocy tej co powinno) prze³±czy³em na benzynê my¶l±c ¿e mo¿e gaz do dupy albo co¶ ale im mocniej mu gaz tym bardziej zacz±³ muliæ i lekko szarpaæ wiêc zjecha³em na pobocze i od razu poczu³em w miejscu stoj±c do¶æ mocno wyczuwalne wibracje. Zgasi³em silnik i po chwili odpali³em i by³o lepiej ale zaraz to samo siê zrobi³o. Teraz wieczorem auto ostyg³o wiêc zapali³em je ruszy³em i normalnie moc wszystko. Jak tylko siê nagrza³o do 108 stopni bo tak± temp mam ca³y czas muli nie chce jechaæ. Pierwsze co mi przysz³o do g³owy to ¿e na wszystkie baniaki nie pali. Ale czemu? Co mo¿e byæ przyczyn±? nie mam kompa wiêc jutro muszê siê wybraæ do kogo¶ z tym ale mam nadziejê ¿e kto¶ przybli¿y mi co mo¿e byæ przyczyn±. Silnik 4.4 przed lift

Odpowiedz z cytatem