Witam,
Mam taki problem po przêlreceniu kluczyka ci±gle chodz± mi wycieraczki na szybach , a spryskiwacz prawego feflektoru ci±gle podaj p³yn . Auto sta³o nie ruszane oko³o 2 miesi±ce .
Proszê o pomoc , mo¿e ktos mia³ taki przypadek
Pozdrawiam
Witam,
Mam taki problem po przêlreceniu kluczyka ci±gle chodz± mi wycieraczki na szybach , a spryskiwacz prawego feflektoru ci±gle podaj p³yn . Auto sta³o nie ruszane oko³o 2 miesi±ce .
Proszê o pomoc , mo¿e ktos mia³ taki przypadek
Pozdrawiam
sprwad¼ czy nie ma wody w skrzynce z przeka¼nikami i kompami pod mask±.
raczej niema auto sta³o pod kocem w gara¿u ,pamietasz mo¿e które przeka¼niki s± odpowiedzialne ? sprawdze dok³adnie wszystko .wypryska³êm ju¿ caly p³yn narazie wypne przeka¼nik aby wycieraczki przesta³y dzia³aæ
Przekaznik odpowiedzialny za to znajduje sie z przodu pod bezpiecznikami
sprubój od³±czyæ aku, a nó¿ pomo¿e, ewentualnie manetkê od³±cz.
Posprawdzaj jeszcze instalacjê pod mask±...moje E32 sta³o w gara¿u i szczur ponadgryza³ mi...na szczê¶cie tylko...izolacjê na kablach w kilku miejscach...okaza³o siê,¿e za szafk±,w betonowej pod³odze by³a cienka szczelina...niez³e katakumby sobie wygrzeba³ szczurek :) Mo¿e i u Ciebie grasowa³ jaki¶ gryzoñ pod mask±...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
bezpiecznki przeka¼niki ok . w wolnej chwili sprawdzê modu³ komfortu . okaza³o sie ze na dywaniku za kierowc± by³o troche wody auto przez chwile sta³o pod chmurk± musia³o jako¶ nalecieæ ..... Moje pytanie czy za kierowca pod dywanikiem sa jakie¶ wi±zki ? Do modu³u komfortu jest jakis trudny dostêp ?? Wiem tylko ¿e znajduje sie w schowku
bezpo¶rednio pod dywanikiem nie ma ale w progu owszem, a GM jest za schowkiem