Witam,
słuchajcie, jakie są różnice w wyposażeniu miedzy F01 a E65 po lifice? Dokładniej precyzująć pytanie co nowego wymyslili w F01 czego nie ma w E65?
Witam,
słuchajcie, jakie są różnice w wyposażeniu miedzy F01 a E65 po lifice? Dokładniej precyzująć pytanie co nowego wymyslili w F01 czego nie ma w E65?
HUD, Sourround View Cam , Line Assist, Ostrzeganie o znakach drogowych , napęd X , i pewnie jeszcze kilka innych
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Fotel aktywny z tyłu, funkcja grzecznościowa (ustawianie fotela pasażera z panelu kierowcy), Night vision z rozpoznawaniem przechodniów, nawigacja zamiast na płytach jest na dysku, dysk także dla multimediów i sporo innych.
Night Vision był w e65.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Wiem, że był. Sam go miałem ale nie było rozpoznawania ludzi a w F01 jest. Wpis NV w mojej wyliczance dotyczył tylko rozpoznawania przechodniów.
z tego wszystkiego to przydałoby się tylko dysk domontować do e65 żeby muzykę można było z dysku grac , a tak to nic mnie więcej nie przekonuje w wyposażeniu
Dysk jest faktycznie przydatny. Nie trzeba się szarpać z płytami tylko zgrane wszystko na dysk.
Xdrive na zimę do e65 by się przydał :)