No opis trochę słaby, ale ze zdjęć wygląda całkiem spoko. Kiedyś nie lubiłem shadowa, ale w sumie ma to swój urok. Wyposażenie całkiem spoko, na + dla mnie zwłaszcza skóra Buffalo i fikołki w opcji Comfort, no i można się śmiać, ale lubię felgę Styling 61 w E38. Faktycznie po SEDC zostało tylko wspomnienie, no ale przy cenie amortyzatorów pod ten system, to nic dziwnego że ktoś założył zwykłe... Na DVD przy navi 4:3 też bym raczej nie liczył. Ciekawe z którego miesiąca jest auto. Tak jak koledzy wspomnieli, zadzwoń, dopytaj, weź vin i ewentualnie jedź oglądać. Warto się zainteresować, zwłaszcza jak nie masz daleko. Z opłatami i jakimś podstawowym przeglądem może dało by się zamknąć w 18-20k. Zapytaj o drugi komplet kół, bo jak by nie liczyć, to kolejne 2-3 tyś
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Jeśli chodzi o to auto to stało na mobile. Sprzedawał jakiś komis. Cena 2,5k Euro. W opisie było że silnik jest uszkodzony, lecz nie wiem czy to była jakaś poważniejsza usterka czy coś drobnego.
Jeśli chodzi o SEDC to mogło nie mieć, a zapewne chodzi o poziomowanie tyłu które było standardowo w 750.
Ostatnio edytowane przez Kubanek ; 28-10-2014 o 21:22
Standardowo NIVO to było w longu a nie w 750. Opis jak Miro handlarz "individuale panie od doktora niemca" hehe
Wizualnie nie brzydka no ale trzeba się bliżej przyjrzeć.
Co do tego 1 ulepa, to tak jak Jey mówi. Na graty.Skrzynia z polifta, pompowanie nie mogło występować bo było w poliftach.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
A faktycznie, w tym egzemplarzu SEDC nigdy nie było. Jeśli dobrze widzę, to na dolnym panelu mamy grzanie + masaż, roleta, DSC i PDC. Jedna wolna dziura akurat na SEDC.
Ale kurde to: "radiotelefon, wyjście na laptopa, fotochromowe szyby, aktywny tempomat" jest mistrzostwem. Swoją drogą, aktywny tempomat widziałem raz w życiu w E38...
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Było kiedyś na sprzedaż srebrne 740d z aktywnym tempomatem, taka busola na dole zderzaka to właśnie ten sensor /)
Jey doskonale wie jak wygląda ACC w E38. Bardziej chodziło mu o to, że w opisie jest a na aucie go nie ma ;)
Wracając do tej srebrnej, to nie wiem czy takie foty czy jestem ślepy ale wg mnie monitorek z tyłu jest wydłubany i dupa z fantu :) Ale jak chcecie to wiem kto moze miec takowy po mojej ex polift
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Tego nie wiem, trzeba by do handlarza zadzwonić co ją przyjął i pokroił :(