Ja uwielbiam silniki benzynowe, szukaja E65 po FL, w gre wchodzilo jedynie 750i/Li... Szukalem takiej cztery miesiace, ale kiedy widzialem ze polowa nie ma tego czy tamtego, druga polowa byla za chora cene, a trzecia polowa od handlarzy... No i w ostatecznosci wykupili mi piekne 750Li z PL salonu od pierwszego wlasciciela - to zaczalem szukac diesla (tylko m57n - 3.0d), przede wszystkim z sentymentu, bo mialem taka w E38, co prawda o mocy 184km (ale jezdzila super), niezawodnosci, no i z tego tez powodu ze jadac w trase robie przy jednym tankowaniu 1000km, nie zatrzymujac sie na stacjach co 300km tankujac LPG, proszac o adaptery do tankowania na Niemieckich stacjach, a przy tym wszystkim wozac kolo zapasowe ktore zajmuje niemal polowe przestrzeni bagazowej - plusy i minusy - kazdy na swoj sposob musi przeanalizowac.

Mi ze sprzedaza rowniez sie nie spieszy, za rowny tydzien mam trase do Amsterdamu i uzytkuje go na codzien, a przy okazji szukam VW CC 2012-13r. i na takiego jakiego szukam natrafic nie moge w tym buddzecie co chce na niego przeznaczyc :)