-
Początkujący Użytkownik
Arman,
jak masz kilka zdjęć to proszę podeślij albo daj link na forum do oglądnięcia, a może już gdzieś wystawiłeś?
Zależy mi na jak najwyższej wersji wyposażenia... :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Jesli moge, to podaje link do ogloszenia :
http://allegro.pl/bmw-730d-e65-sport...688612168.html
Ja przy zakupie rowniez kierowalem sie tym aby byl jak najbogatszy, gdyz wczesniej posiadalem przedliftowe 745i ktore mialo "duzo na pokladzie" i teraz nie majac np. masazy wcale nie czuje sie abym zrobil regres... Pytanie na czym Ci zalezy w wyposazeniu, osobiscie mi niczego nie brakuje, a stan pojazd i bezwypadkowosc byl jednak wazniejszy mimo wszystko od kilku guzikow wiecej... :)
Ostatnio edytowane przez Arman ; 18-10-2014 o 16:50
-
Początkujący Użytkownik
Fajna, Arman, chyba najlepiej wyposażona narazie jaka jest na naszym rynku do sprzedania, z pełną historią. Ale wiesz, jestem nastawiony na trochę inną, chciałbym mocniejszą benzynę, a śpieszyć mi się bardzo nie śpieszy, mam nadzieję że jak nie kupię teraz to po 2-3 mc nie będę pluł sobie w brodę że taka mi odjechała... A jednak narazie chciałbym poszukac tej wymarzonej, a znając życie jak nie będę mógł znaleźć takiej to będę szedł na ustępstwa :)
Ale tak naprawdę szukając teraz to tylko Twoja jest godna uwagi z tym wyposażeniem
I jeszcze jedną znalazłem w Gdańsku, jak nowy w środku, ale za bardzo goła...
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja uwielbiam silniki benzynowe, szukaja E65 po FL, w gre wchodzilo jedynie 750i/Li... Szukalem takiej cztery miesiace, ale kiedy widzialem ze polowa nie ma tego czy tamtego, druga polowa byla za chora cene, a trzecia polowa od handlarzy... No i w ostatecznosci wykupili mi piekne 750Li z PL salonu od pierwszego wlasciciela - to zaczalem szukac diesla (tylko m57n - 3.0d), przede wszystkim z sentymentu, bo mialem taka w E38, co prawda o mocy 184km (ale jezdzila super), niezawodnosci, no i z tego tez powodu ze jadac w trase robie przy jednym tankowaniu 1000km, nie zatrzymujac sie na stacjach co 300km tankujac LPG, proszac o adaptery do tankowania na Niemieckich stacjach, a przy tym wszystkim wozac kolo zapasowe ktore zajmuje niemal polowe przestrzeni bagazowej - plusy i minusy - kazdy na swoj sposob musi przeanalizowac.
Mi ze sprzedaza rowniez sie nie spieszy, za rowny tydzien mam trase do Amsterdamu i uzytkuje go na codzien, a przy okazji szukam VW CC 2012-13r. i na takiego jakiego szukam natrafic nie moge w tym buddzecie co chce na niego przeznaczyc :)
Uprawnienia umieszczania postów