Obiecane fotki. Wklejalem pierwszy raz i to telefonem wiec dlatego w osobnych tematach. E46 to 328tu. Kola 19 cali posadzona na glebie z czarna nerka. Super autko ale malo mocy i malo miejsca w srodku. Fotka juz po moich modyfikacjach ale jeszcze na niemieckich blachach. Puzniej juz niewiele sie zmienilo. Nastepna fotka to e65 745i. Bardzo wygodna, mocna i nieziemsko droga w utrzymaniu. Ostatnia fota to e38 730i 2001r ostatnia jaka byla. Prosciutka i orginalna jedyna z moich bemek ktora nie byla malowana a maluje raczej wszystkie bo mam zajoba na punkcie lakieru i ogolnego stanu samochodu. Sprzedana w 15min na allegro kolega z ktorym mam kontakt zalozyl inne felgi, wyciagnal wydechy i ogolnie z gustem ja zrobil. Fotki mam ale nie bede wstawial bo nie mam na to zgody.
Pozatym mialem jeszcze 320d sedana po lifcie e39 przedlifta.
Obecnie moja 740i zostaje doprowadzana do ladu i fotki napewno zamieszcze. Dzisiaj wywalilem przednie lampy sonar i dalem ori z nowymi kloszami i pomaranczowymi kierunkami. Stoii na feldze 20 cali.
Fotki pojawia sie niebawem.
Jak zrobilem balagan to przepraszam ale pisze z telefonu na wyjezdzie wiec prosze o wyrozumialosc.
Pozdrawiam.
Dodalem fotke pogladowa mojej aktualnej 7... ostatnie zdjecie...

Odpowiedz z cytatem