Boski to jestem Ja :)
Krzychu ty możesz być co najwyżej fajny :*
Boski to jestem Ja :)
Krzychu ty możesz być co najwyżej fajny :*
Po pierwsze to nikogo nie wyzywam i nigdy nie miałem takiego zamiaru. Stwierdzenie było jak zaznaczyłem METAFORYCZNE (dla nie wtajemniczonych polecam słownik Frazeologiczny)
Po drugie chciałbym żeby to forum był źródłem rzeczowej i rzetelnej informacji a nie śmietniskiem wywodów ludzi którzy nie są zorientowani w tak zwanym temacie. :medit:
Po trzecie drogi Anatolu, przeczytaj jeszcze raz dokładnie cały ten temat to dojdziesz do tego że ja akurat w tym temacie nie zadałem żadnego pytania, a poznawanie swojego auta zacząłem od przeczytania dokładnie instrukcji obsługi.
Wszystkich urażonych z góry serdecznie Przepraszam :D
Ps; Anatol nie rozumiem ostatniego twojego zdania ( tego z tym neutralem i wielkim bratem), bardzo proszę o tłumaczenie.
Risorius ;-)
Dobra Panowie nie ma się co denerwować. Ach te emocje :) Najważniejsze że się wyjaśniło co oznacza dany komunikat dla tych co nie wiedzieli i już.
No ale
Zamieszczone przez Risorius
![]()
![]()
![]()
:hah:
Sorki ale nie mogłem sie powstrzymać ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Ups! No fakt wpada na całego! Ale wybacz literówka w emocjach :D :D
Właściwie to nie ma co się tłumaczyć "byk" jak cholera ;(
Risorius ;-)
Jeśli chodzi o D jak Drive czyli jazda ;D ... troszkę się zapędziłeś jak na świeżaka forumowego z oceną forumowych wiadomości .....
N czyli Neutral ..... czyli LUZ ..... ;D
Wielki Brat .... wiesz ,że jest na forum (pilnuje porządku) ,ale go nigdy nie zobaczysz .... ;)
Co do pytania - mój błąd pomyliłem nicki .... Wybacz ...
Pozdrawiam Anatol ... :]
Widzę że kolega Anatol dalej pod pełną parą i nie spuszcza z tonu ale oki ja odpuszczam bo szkoda pisać.
Risorius ;-)
A zeby juz bylo calkiem przezajebiaszczo to "VORGLüHEN" znaczy: podgrzewanie swiec zarowych w toku ;)
Slowo ma to jeszcze inne znaczenie w jezyku niemieckim ale w tym przypadku to wlasnie to co pisalem wczesniej ;)
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Anatolku ja Cie przeprasza ale stronka wskoczyła mi bez emotikonów i po pierwszych słowach twojej wypowiedzi było (D...) a nie :D co odebrałem jako rozwiniecie opisu faceta zbliżonego do ludzkich 4liter. :x :x :x
Risorius ;-)