to czerwone na rysunku to jaki¶ drucik tak?? wk³adam w pin7 i 19 i pó¼niej kombinacja z zap³onem i po robocie?
uda³o siê:D zajê³o mi to ok 40min:/ uda³o siê dopiero, gdy trzyma³em drucik i rusza³em nim na wszystkie strony po chwili wyci±gn±³em i znowu wsadzi³em, trzyma³em i rusza³em, zap³on by³ ca³y czas w³±czony
hehe ja te¿ sie tak kiedy¶ bwi³em po 20 minutach odpu¶ci³em i pojecha³em do znajomego mechanika któremu zajê³o to minute...... do dzi¶ nie wiem co zle robi³em
je¿eli s± troszkê za¶niedzia³e piny,to mo¿esz trochê siê pomêczyæ :Dco do czasu tak jak napisa³ WojtekD max 20sec![]()
olejus ja to zawsze robiê przez próbówkê z bezpiecznikiem.Gdzie¶ kiedy¶ wyczyta³em ¿e tak jest lepiej,nie wiem dlaczego,chodzi chyba o zwarcie itp.Tylko z próbówk± podobno te¿ trzeba uwa¿aæ,bo niby mo¿e strzeliæ bezpiecznik.Mnie siê nigdy to nie zdarzy³o !!Ale czy to prawda??
Pytanko panowie, bo sam± inspekcjê olejow± skasowa³em, wszystko mi ³adnie na zielono ¶wieci, ale napis INSPECTION i ma³y zegarek przy tym nadal siê wy¶wietla, jak to usun±æ ? Pozdrawiam