Mam duży problem z moja e38, zaczelo się parę dni po zakupie. Pewnego dnia pasażer z tylu za kierowcą chcial otworzyć okno i nie działa, natomiast z drugiej strony szyba się normalnie otwiera. Na drugi dzień gdy auto stalo pod blokiem nagle zaczal wyć alarm, pomyślałem moze ktoś szedl i uderzył czy cos ale za 2-3 min od wylaczenia i wlaczenia alarmu pilotem zaczal znowu wyć i tak ciągle wyl co 2-3min. Następnego dnia przestala dzialac kolejna szyba z tylu i central w tylnych drzwiach również przestal dzialac i nie szlo ich otworzyć, okazało się że spalił się bezpiecznik pod maska 30A , po wymianie bezpiecznika zaczal dzialac central z tylu i jedna szyba lecz druga nadal nie działa, bezpiecznik spalil się następnego dnia znowu i ta sama sytuacja, zalozylem przed wczoraj kolejny nowy i poki co jest caly ale potopiony mocno. Dzisiaj zaczal sie otwierac bagażnik, niezależnie od tego czy auto stoi otwarte lub zamknięte czy w trakcie jazdy nagle sam otwiera się bagażnik i wyświetla komunikat na liczniku. Ja już nie mam pomysłu co jest z tym autem, ciągle albo biegam wylaczyc alarm albo wymieniam bezpieczniki albo zamykam bagażnik