Doprowadzać takie autko do stanu-igła- pomijając to że pochłonęła by kupę kasy , to musiało by być zaje...ste uczucie ;)
Doprowadzać takie autko do stanu-igła- pomijając to że pochłonęła by kupę kasy , to musiało by być zaje...ste uczucie ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Dzuda zwracam honor auto kibel, nie mniej jednak jakbym miał wolny garaż to bym kupił i może kiedyś próbował uratować.
Nie ma się przecież o co kłócić ;
- jedym, taka konfiguracja się podoba bardzo i uważają ja za rarytas i wszelkie środki i czas władowali by w jej ratowanie
- innym (w tym mnie) kompletnie nie leży taka konfiguracja koloru nadwozia wraz z kolorem tapicerki i uważaja auto takie za przecietne
Natomiast porównanie tego auta do auta Sebka poza kolorem nadwozia i tapicerki ma niewiele wspólnego bo dzieli je przepaść tak ogromna że szkoda sie rozpisywać
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Adasio 100 % racji....... aczkolwiek jakby władować tyle kasy co Seba włożył w swoją to kto wie czy by nie były dwie piękne siostry ;-)
Kombinacja kolorów jest na pewno kontrowersyjna - także ja potrzebowałem trochę czasu żeby do tego dojrzeć
Szukałem e32 od długiego czasu i ta sztuka pod względem braku rdzy i stanem technicznym była numerem 1 a do tego limitowana seria.
Bylo by grzechem nie wziasc jej tylko z powodu połączenia kolorów ...
![]()
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 17-10-2014 o 17:34
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Sebek , mi ona leży i chętnie bym taką śmigał , panowie nie chodzi tu o porównywanie tej z ogłoszenia do śliwki od Sebka bo przecież nie da się :) chodzi o to że to kopia koloru budy i środka ( nie wiem jak z wyposażeniem ) i to jest ciekawe jak dla mnie
Adasio przy zakupie klasyka w celu restaurowania lub / i trzymania go jako zabytek kolor lakieru jak i wnetrza nie ma zadnego wiekszego znaczenia, najwazniejszy jest stan ogolny czyt brak rdzy i w jak najwiekszym stopniu zachowana oryginalnosc.
Oryginal nawet pomalowany w "biedronke" ze sraczkowatym wnetrzem ale 100% oryginal bedzie wiecej warty jak zalozmy czarny ze stonowanym i dopasowanym kolorystycznie wnetrzem
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Cóż...
ja tam wole stonowane wnętrza niż to połaczenie
każdy ma inny gust
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!