Witam,
Mam taki problem po przęlreceniu kluczyka ciągle chodzą mi wycieraczki na szybach , a spryskiwacz prawego feflektoru ciągle podaj płyn . Auto stało nie ruszane około 2 miesiące .
Proszę o pomoc , może ktos miał taki przypadek
Pozdrawiam
Witam,
Mam taki problem po przęlreceniu kluczyka ciągle chodzą mi wycieraczki na szybach , a spryskiwacz prawego feflektoru ciągle podaj płyn . Auto stało nie ruszane około 2 miesiące .
Proszę o pomoc , może ktos miał taki przypadek
Pozdrawiam
sprwadź czy nie ma wody w skrzynce z przekaźnikami i kompami pod maską.
raczej niema auto stało pod kocem w garażu ,pamietasz może które przekaźniki są odpowiedzialne ? sprawdze dokładnie wszystko .wypryskałęm już caly płyn narazie wypne przekaźnik aby wycieraczki przestały działać
Przekaznik odpowiedzialny za to znajduje sie z przodu pod bezpiecznikami
sprubój odłączyć aku, a nóż pomoże, ewentualnie manetkę odłącz.
Posprawdzaj jeszcze instalację pod maską...moje E32 stało w garażu i szczur ponadgryzał mi...na szczęście tylko...izolację na kablach w kilku miejscach...okazało się,że za szafką,w betonowej podłodze była cienka szczelina...niezłe katakumby sobie wygrzebał szczurek :) Może i u Ciebie grasował jakiś gryzoń pod maską...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
bezpiecznki przekaźniki ok . w wolnej chwili sprawdzę moduł komfortu . okazało sie ze na dywaniku za kierowcą było troche wody auto przez chwile stało pod chmurką musiało jakoś nalecieć ..... Moje pytanie czy za kierowca pod dywanikiem sa jakieś wiązki ? Do modułu komfortu jest jakis trudny dostęp ?? Wiem tylko że znajduje sie w schowku
bezpośrednio pod dywanikiem nie ma ale w progu owszem, a GM jest za schowkiem