Nie podpinałem, a jaki program coś w ogóle wykryje, bo nie wiem czy w moim mieście znajdę takiego czarodzieja co umiałby to ogarnąć - Płock
Nie podpinałem, a jaki program coś w ogóle wykryje, bo nie wiem czy w moim mieście znajdę takiego czarodzieja co umiałby to ogarnąć - Płock
Wszystko sprawdzisz INPA (interfejs na allegro za około 90zł) Posprawdzasz każdy moduł który krąży w pętli i będziesz wiedział gdzie jest problem i jaki.
A podpowiesz mi który ten moduł kupić żeby to działało? Jakiś sprawdzony producent? Bo na allegro widzę ze jest tego w cholerę a ceny startują nawet od 40 zł żebym nie kupił bezużytecznego śmiecia po prostu... i skąd wezmę program do tego sprzętu?
Edit.
Kupiłem kabel inpa. Macie jakiś sprawdzony soft do tego?
Ostatnio edytowane przez miXon ; 25-10-2014 o 16:10
http://dodane.pl/folder/151334/Bmw_Inpa tutaj masz 2 programy oraz inpe ktora takze nalezy poprac ze strony zapisanej w notatce
Dzięki wielkie. Zaraz posiagam sobie wszystko
Logic mi padl juz dawno temu. Postanowilem wymontowac wzmacniacz . Biore go do reki a tam w nim coś lata!!!!!! Jakies male gowienko sie odczepilo
Ostatnio edytowane przez szczurek ; 05-11-2014 o 14:44
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Panowie, podpinam się pod temat trzasków i resetowania ustawień- mam to samo- co może być przyczyną? Moje domysły, że może na pętli światłowodu może być uszkodzony inny moduł, np DVD od navi albo zmieniarka i to powoduje zakłocenia itp. Ja mam ASK i L7 z bagaja po naprawie (wymiana końcówek) i gra świetnie, ale co perę minut jest trzask i reset ustawień- equalizer i bass treble na połowę. Ktoś z Was rozwiązał ten problem?
Odczytaj błędy, może coś się tam znajdzie, a jak nie, to jest sposób na piechotę: wypinasz po kolei moduły z pętli, a wtyczkę zapętlasz (musisz mieć złączkę, albo zarobioną pętlę jak >>TU<<) i patrzysz czy efekt znika. Nawigacja Ci działa poprawnie?
To może być wina nawigacji. Mi pod koniec jak miałem E65 też się coś podobnego zaczęło dziać. Losowo nawigacja potrafiła się zrestartować, a w głośnikach było takie "pyknięcie" + radio na chwilę milkło.