no autko mi sie bardzo podoba.... spalanie mnie nie przeraza, ewentualne opinie o silniku 6,0 v12 i modelu przedliftowym...
a jezeli juz ktos byl i ogladal lub mieszka blisko i moze obejrzec to bede wdzieczny jezeli podzieli sie relacja
no autko mi sie bardzo podoba.... spalanie mnie nie przeraza, ewentualne opinie o silniku 6,0 v12 i modelu przedliftowym...
a jezeli juz ktos byl i ogladal lub mieszka blisko i moze obejrzec to bede wdzieczny jezeli podzieli sie relacja
ładna ale oczywiście jak zawsze brakuje kilku rzeczy do "full". Na pierwszy rzut oka brakuje podgrzewania kierownicy, osobnej klimatyzacji dla tylnej kanapy (tej w podsufitce). lodówki i zmieniarki dvd też nie ma zapewne.
http://7er.pl/showthread.php/39228-K...k%C3%B3r-Wow-p
dlatego jestem żeby przy każdym temacie z linkiem dodawać vin auta...
tylny napęd jest jak alkohol i narkotyki, stworzony dla ludzi inteligentnych
no tez ladne autko, tylko drogie...:(
Piekne autko, ze nie ma Full to wiadomo, co nie powinno byc problemem. ACC jest wedle zdjecia, o Logic7 nic nie pisze.
V12 prosze odpalic na zimnym silniku i zobaczyc czy solnik chodzi spokoinie (V12 ma czasami problemy z osadem, jezeli byl dluzo jezdzony w miescie a nie na trasie).
Ostatnio edytowane przez MasterXX123 ; 09-10-2014 o 13:37
Połączyłem wątki.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 09-10-2014 o 14:03
kolor skóry obłęd![]()
Za czerwona w środku jak dla mnie...zanim dokopałem się do zdjęć wnętrza to palec do krwi wytarłem :) hehe...na kiego licha tyle identycznych zdjęć wkleił?...Bezsens...To prawda...środek robi wrażenie ale czy taki bym chciał?...Wątpię...wolałbym ładny krem lub czarną skórę...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...